[Vrijdag Vragendag] Hoe blijf ik op mijn spirituele pad?

Posted on
Hoe blijf ik op mijn spirituele pad?

Hoe blijf ik op mijn spirituele pad?Hoe blijf ik op mijn spirituele pad en kan ik ervoor zorgen dat ik het blijf volgen? Hoe zorg ik ervoor dat ik me er niet meer voor afsluit?

Soms raak ik van mijn spirituele pad en laat ik alles los, heb ik nergens geen zin in, terwijl het spirituele me juist helpt. Hoe kan ik mezelf het beste op mijn spirituele pad houden en ervoor zorgen dat ik het blijf volgen?
Ik was altijd voor het spirituele en sloot me overal voor af. Ik heb het mogen ontdekken en omarmen, maar toch lijk ik me dan opnieuw af te sluiten denk ik zelf. Ik sta dan helemaal niet meer voor het spirituele open en loop vervolgens ook weer helemaal vast.

Hoe blijf ik op mijn spirituele pad: Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve jij,

Ik antwoord even vanuit mijn gevoel op je vraag.
Ik krijg namelijk per direct het gevoel dat je nog wel open blijft staan voor het spirituele, maar niet meer voor bepaalde ideeën en informatie van anderen.
Dat je ervoor afsluit is een teken dat het is tijd dat je je eigen spirituele waarheid gaat vormen waar jij je lekker bij voelt.
Dat is namelijk net even iets anders en veel dichter bij jezelf, waardoor je je niet meer hoeft af te sluiten. 🙂

Het zou me dan ook niet meer verbazen als je vervolgens niet meer van je spirituele pad afraakt, omdat je je eigen pad dan volgt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.