Geef jezelf ruimte om te Zijn

Posted on
ruimte om te zijn

ruimte om te zijnGeef jezelf ruimte om te zijn. Zeker als je bezig bent met je eigen ontwikkeling en je spirituele ontwikkeling. Het hoeft niet nu en het hoeft niet perfect. Je hebt namelijk de tijd. 

Ik zie het vaak gebeuren bij waardevolle mensen die aan de slag gaan met hun eigen ontwikkeling. Ze pushen zichzelf, ze zoeken naar allerlei antwoorden en doen allerlei dingen om hun ontwikkeling te versnellen. Lieve schat, dat is niet nodig. Je hoeft geen tientallen cursussen te doen om uit jezelf te halen wat je in je hebt. Je hoeft niet morgen alles al te kunnen.

Op die manier bereik je namelijk juist niet wat je allemaal kunt bereiken. De mooiste en grootste wijsheden en ontwikkelingen komen namelijk uit jezelf. Die bereik je door gewoon te zijn. Geef jezelf daarom de ruimte om te ademen. Geef jezelf ruimte om te Zijn.

Hoe kun je jezelf ruimte geven?

Door letterlijk te ademen. Je kunt jezelf het beste ruimte geven door rust te nemen en je aandacht naar binnen te keren en gewoon naar jezelf te kijken zonder te oordelen. Daarom is Mindfulness ook zo goed. De chakra meditatie is hier ook heel erg goed voor.

Geef jezelf de ruimte door niet boos op jezelf te worden als je iets nog niet kunt en stop met jezelf te pushen. Motiveer jezelf wel om door te groeien en je doelen te bereiken, maar dan op een fijne en ontspannende manier.
Blijf jezelf positief benaderen en sta jezelf toe om ook wel eens gewoon niks te doen.
Je hoeft ook niet altijd spiritueel of op de beste manier bezig te zijn. Je mag ook gewoon jezelf zijn.

Hoe meer ruimte jij jezelf geeft, hoe meer je zult bereiken. Misschien niet direct, maar uiteindelijk wel. Jij bent goed zoals je bent en je komt er echt wel.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.