Waarom de griep ook goed voor je kan zijn

Posted on
waarom de griep ook goed kan zijn

waarom de griep ook goed kan zijnWaarom de griep ook goed voor je kan zijn. De griep heerst in het land en je kan je er behoorlijk beroerd door voelen. Het lijkt zo’n griep te zijn waar je echt moe van wordt, maar die tegelijkertijd ook niet echt doorzet. Je kan nog net doorgaan, maar je hebt nergens zin in. Het is zo’n griep die ook in je gevoel gaat zitten en je gewoon een vervelend gevoel geeft.

Biologisch gezien weten we wel wat er aan de hand is. Er is een virusje ons lichaam binnengedrongen en die maakt ons ziek. Ondertussen doet ons lichaam zijn uiterste best om de virus te bestrijden en ons weer gezond te maken.
Biologisch gezien is het dus heel belangrijk dat je goed naar je lichaam luistert om hem een handje te kunnen helpen. Neem voldoende rust, eet gezond en eet waar je trek in hebt.

Energetisch gezien kan de griep je een heerlijke ontlading en groei geven. Het geeft je geest de ruimte om bepaalde dingen op orde te stellen en veranderingen aan te brengen. Dit hoef je niet eens bewust door te hebben. Vaak merk je het ook pas als je weer beter bent. Dat je je dan anders voelt. Alsof je geestelijk en spiritueel gezien gegroeid bent en dat voelt fijn. Daarom kan de griep ook goed voor je zijn.
Het brengt energetisch iets op gang. Iets waardoor je weer groeit. Het zet je energetisch in een rustmodus waardoor herstelwerkzaamheden, ontladingen en aanpassingen plaats kunnen vinden.
Geef hier dus ook zelf de ruimte aan en laat het maar gebeuren. Zeker als je dit ineens door gaat hebben of nu herkent, dan ga je de griep zelf ook even iets anders ervaren. Het zorgt eigenlijk, kort gezegd, voor een soort mini evolutie in je energie.
Dat is de reden waarom de griep ook goed voor je kan zijn.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Janneke says:

    Daarom geloof ik ook minder in wat mensen zeggen dat het heerst. In mijn leven, bijna een halve eeuw al, heb ik denk ik vier keer griep gehad en drie keer was het na een hevige stressperiode dat ik na een verhuizing even rust had in mijn situatie. Niet door de verhuizing dus maar in het verleden dat ik na wat tijdelijke adressen mijn eigen stekkie had en toen griep kreeg. Mijn lijf dat eventjes ho zei, even ontstressen. Heb wel dat ik af en toe even inplof, dan lig ik overdag op bed en de volgende dag gaat het dan wel weer. Daarna voel ik me dan weer beter.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.