Waarom het universum je vragen niet beantwoord

Posted on
Waarom het universum je vragen niet beantwoord

Waarom het universum je vragen niet beantwoord. Een van de belangrijkste dingen die ik mijn HspL leden vertel is dat je altijd hulp kunt vragen aan het universum. Je bent niet alleen en je hoeft het ook zeker niet allemaal alleen te doen.

Waarom het universum je vragen niet beantwoord

Wanneer je hulp en inzichten begint te vragen aan het universum is een van de meest frustrerende dingen dat je niet altijd antwoord lijkt te krijgen. Het lijkt soms wel alsof ze je negeren of er niet eens zijn voor jou. Hoe kan dit toch?

Daar wil ik het nu graag met je over hebben. Het universum werkt namelijk ook gewoon voor jou en ze negeren je ook echt niet.

Het universum kan geen mensen veranderen

Een van de soort vragen die vaak genegeerd lijkt te worden zijn de vragen rondom situaties met andere mensen. Wanneer je weg wilt bij een ex of iemand anders die je pijn doet.

Het probleem met deze vragen is alleen dat het universum geen mensen kan veranderen. Het kan daardoor niet zomaar situaties veranderen.
Wat het wel kan doen is mensen op je pad sturen die je wel kunnen helpen of je de kracht geven om zelf iets te doen. Ze kunnen je ook gewoon bijstaan bij alles wat je meemaakt.

Het helpt dan ook als je je vragen hierop richt. Vraag niet of het stopt of verandert, maar vraag om kracht om het te veranderen en weg te gaan.

Het universum kan jouw ziel niet voorbijgaan

Sommige situaties willen wij als mensen niet meemaken. Sommige problemen willen wij als mens echt niet hebben en toch lijken ze niet te veranderen. Hoeveel hulp en inzichten je ook vraagt, het probleem blijft bestaan.

De kans is in zo’n situatie heel erg groot dat je je eigen ziel en intuïtie aan het negeren bent. Je voelt en weet wat je eigenlijk van deze situatie mag leren en wat je moet doen om eruit te komen. Alleen is dat soms te eng of lijkt het te moeilijk, dus neem je die stap niet.

In zo’n situatie kunnen de engelen niet zomaar ingrijpen. Als ze dat zouden doen, zouden ze jouw ziel voorbijgaan die jou om aandacht vraagt.

Je hebt iets te leren

Ik benoemde het al eventjes, maar ik wil het nog even iets duidelijker benoemen: je hebt iets te leren van deze situatie. Het staat in verbinding met je levensles en je mag dus leren het zelf op te lossen.
Je wordt nog steeds gesteund en je ontvangt ook echt signalen die je handvatten geven, maar de uitdaging is echt van jou.

Dit voelt soms heel oneerlijk, maar het is eigenlijk heel waardevol.

Je bent zelf nog in tweestrijd

Wat het universum absoluut nodig heeft is duidelijkheid. hele specifieke en gerichte vragen zijn dus sowieso een must. Wanneer je niet specifiek bent, krijg je ook niet specifieke antwoorden terug of ontstaat er zelfs miscommunicatie.

Wanneer je zelf nog in strijd bent met je zelf over wat je wilt, kan het universum ook nog niet zoveel voor je doen. Je moet het wel echt willen.
Vaak krijg bij zulke innerlijke twijfels juist nog meer tegenslagen en obstakels te verwerken. Op die manier wordt er als het ware gevraagd wat je echt wilt.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.