Wat als alles mogelijk is?

Posted on
Wat als alles mogelijk is?

Wat als alles mogelijk is?Wat als alles mogelijk is? Wat als zelfs je grootste dromen werkelijkheid konden worden? Dat je daadwerkelijk dat prachtige huis kan bezitten of die droombaan kan krijgen?
Wat als hetgeen wat jou tegenhoudt jijzelf bent?

Die angsten, die kritische stem en die onzekerheid kunnen zo hard roepen.
Ze kunnen zo overtuigen zijn met hun argumenten en daarmee je dromen om zeep helpen.
Misschien halen ze daarbij ook wel de dingen die je moeder en vader gezegd hebben erbij…Of die ene docent.
Dat je het los moet laten, want het is niet de realiteit, daar komt het op neer. Toch?

Wat als alles mogelijk is?

Maar wat als alles mogelijk is? Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is, maar dat het mogelijk is?
Wat als die speciale man of vrouw wel in je leven kan komen? Wat als je wel die liefde kant ontvangen?

Dan zit je hier vast, in je werk, in je relatie en in je doen en laten, in de realiteit. Te wachten en te malen, te piekeren en te balen (soms dan). Af en toe gespannen en gestrest. Een burn-out gehad of hij komt er misschien aan. Dan zit je hier zonder alles wat je zou kunnen hebben en uit het leven zou kunnen halen.

Het is tijd dat je beseft dat alles mogelijk is. Het niet makkelijk, nee, verre van. Het zal je soms dingen kosten en ook zul je geduld moeten hebben, maar alles is mogelijk.
Het is in niet één keer daar. Je hebt het niet in een keer bereikt. Dat hoeft ook niet, want je mag juist genieten van de reis, van het leven zelf en van elke dag.
Het gaat erom dat je jezelf niet langer laat blokkeren. Jezelf niet ongelukkig en gespannen houdt, maar elke dag een stapje zet naar je doelen en dromen. Dat je jouw gevoel volgt en geniet van wat er is. Dat je af en toe ook gewoon blijft hangen, omdat het oké is, maar ook besluit weer door te gaan, want alles is mogelijk. Ook al zie je dat soms nog niet.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.