Wat heb ik te geven? Waarom ben ik op aarde?

Posted on
wat heb ik te geven

wat heb ik te gevenWat heb ik te geven? Waarom ben ik hier op aarde? Wat is mijn missie? Deze vragen worden mij vaak gesteld op Vrijdag Vragendag en tijdens readingen.

Jij bent hier om de wereld een stukje meer te verlichten. Jij bent hier om je wijsheid te verspreiden en mensen nog bewuster te maken. Jij bent er, omdat we zonder jou niet compleet zijn. De vraag is niet: ‘wat heb ik te geven?’ de vraag is: ‘hoe ga ik dat geven?’

Als jij er bent om de wereld te verlichten, kun je dit al doen door er gewoon te zijn. Door deze energie en intentie uit te dragen. Daarmee bereik je al veel meer dan je denkt. ‘Boven’ heeft niet voor jou vastgelegd hoe jij je liefde en licht en wijsheid mag gaan verspreiden.
Als jij bijvoorbeeld gek bent op cijfers en daarom het liefste bezig bent met boekhouding, dan kun jij voor ondernemers zorgen en door het contact met hun al heel veel veranderen.
Dat maakt je missie niet minder groot of waardevol dan als je jezelf liever met geneeskunde bezighoudt en een geneesmiddel zoekt om kanker de wereld uit te helpen.

Jij bent jij en jij hebt veel te geven. Het is aan jou om een manier te zoeken waarop jij alles wilt geven. Een manier die jou energie geeft en gelukkig maakt. Wat heb jij te geven? Jij hebt jezelf te geven en om dat optimaal te doen, is het belangrijk dat jij het naar je zin hebt, dat je geniet en daardoor straalt. Dan straal je het namelijk uit en kun je het allermeeste bereiken.

Ga dus onderzoeken wat jij echt leuk vindt, wat jij echt wilt. Zoek het binnen in en voel het. Dan kun je vanuit daar geven wat jij hier op aarde te brengen hebt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.