Wat ik altijd in mijn handtas heb zitten

Posted on
Wat ik altijd in mijn handtas heb zitten

Wat ik altijd in mijn handtas heb zittenWat ik altijd in mijn handtas heb zitten. Vandaag vond ik het weer eens leuk om aandacht te besteden aan een persoonlijke blog die misschien toch ook wel heel waardevol kan zijn. Ik heb namelijk standaard een aantal dingen bij me of in mijn handtas zitten, waardoor ik altijd rustig op de meeste dingen voorbereid ben.

Zo heb ik altijd zakdoekjes bij me voor het geval ik een bloedneus krijgt of iemand anders er een nodig heeft. Dit is natuurlijk vrij standaard en dekt niet alles. Daarom heb ik ook vaak paracetamol, een extra strip van de pil en pleisters bij me. Geen hele doosjes, maar wel een paar.
Ook vergeet ik mijn flesje water niet snel.

Dat zijn de dingen die ik bij me heb voor als er wat gebeurt, maar ik ben ook erg gesteld op mijn persoonlijke hygiëne, daarom heb ik ook altijd mondspray en smintjes bij me voor een frisse adem. Het is niet duur, weegt niet veel, maar houd me wel zeker van mijn mond.
Voor de zekerheid heb ik ook vaak een elastiekje voor mijn haren bij en een nageltang.
Ik wil ook altijd graag schone handen houden. Hier zorg ik voor door altijd een klein flesje desinfecterende gel bij me heb. Heel fijn als je handen wilt wassen, maar dat niet zo gemakkelijk kan.

Misschien klinkt dit als een hoop spullen om te dragen, maar eigenlijk zijn dit geen zware of grote dingen, maar ben ik wel altijd dankbaar dat ik ze me bij heb.

Wat ik altijd in mijn handtas heb zitten in de zomer

In de zomer komen daar nog twee kleine dingen bij. Namelijk een anti-insecten middel en prik-weg voor als je toch gestoken wordt. Zo heb ik nooit last op die heerlijke zomerdag of avonden. De insecten weten mij niet meer te vinden en als er iemand gestoken wordt, kan ik de jeuk verlichten.

Een klein flesje zonnebrand probeer ik ook bij me te hebben voor die heerlijke warme dagen op het terras. Zo hoef ik nooit met een verbrandde neus naar huis te gaan.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.