Wat is mijn levensmissie?

Posted on

Wat is mijn levensmissie? Waarom ben ik hier op aarde? Wat doen we allemaal op aarde? Er zijn ontzettend veel mensen die met deze vragen rondlopen en de wetenschappelijke verklaring van het ontstaan van deze aarde lijkt hier niet voldoende antwoord op te geven.
Dat komt, omdat je voelt dat er iets meer is. Je voelt dat er een energetische wereld is die hier niet door verklaard wordt. Je kan niet geloven dat dit alles geen functie heeft en dat jij hier zonder doel bent. Zo voelt het gewoonweg niet.

Als jij ook met deze vraag rondloopt, wil ik je graag mijn visie en inzichten hierover met jou delen. Je hoeft ze niet te geloven en je hoeft het er niet mee eens te zijn. Ik hoop alleen dat het je inspireert en helpt om je eigen waarheid te vinden.

Wat is mijn levensmissie?

Jij bent een ziel die hierop aarde is gekomen om te leren en te ervaren. Jij bent hier om te groeien en daarnaast ook om een stukje liefde en licht naar de aarde te brengen. Er is namelijk al een reden dat jij met deze vraag loopt en dat is dat jij jezelf de opdracht mee hebt gegeven om de aarde een betere plek te maken. Jij bet dus eigenlijk een engel op aarde.

Wat je namelijk mag weten is dat elke ziel die op aarde komt ervoor kiest om op aarde te zijn. We kiezen voor we hierheen komen en boven verlaten wat we in dit leven willen leren. Daarnaast willen we onszelf nog wel eens extra taken meegeven.
Een van jouw extra taken is dus waarschijnlijk in ieder geval de wereld iets beter maken. Dat mag je al heel simpel doen door liefde te geven aan mensen en door gewoon jezelf te zijn. Het zit hem in de kleine dingen die je doet. Je hoeft jezelf dus niet gelijk volledig dienstbaar te maken.

Daarnaast heb je misschien nog wel een taak en die vind je vaak als je oprecht kijkt naar wat je wilt en waar je passie bij voelt.

Wat wilde jij op aarde leren?

Wat jij wilde leren, kun je vaak wel achterhalen als je kijkt naar wat er allemaal in je leven gebeurt (is). Welk thema herhaalt zich keer op keer? Waar loop je iedere keer tegenaan in jezelf?
Dat zijn de aanwijzingen die je duidelijk kunnen maken welke opdrachten jij jezelf gegeven hebt voor je hier kwam.

Als je hierover nadenkt, wat is dan jouw levensmissie?

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.