Wat je moet weten over Boven

Posted on
Wat je moet weten over boven

Wat je moet weten over bovenWat je moet weten over boven. In de readingen die ik geef aan mensen wordt mij vaak gevraagd welke stap ze het beste kunnen zetten volgen boven of wat er in een bepaalde situatie gaat gebeuren.
Natuurlijk krijg ik daar antwoord op, maar er wordt toch een foutje gemaakt. Boven, God en/of de Engelen bepalen niet voor jou wat je wel en niet gaat doen. Ze hebben niet alles volledig vastgelegd. Ze hebben alleen heel veel inzicht in jou en jouw ziel. Ze weten wat daarbij past en wat goed voor je zou zijn.

Wat ze dus ook willen is samenwerken. Ze willen je begeleiden en adviseren, maar niet leiden. Ze zijn niet groots of overweldigend, maar juist gelijk aan jou. Gelijkwaardigheid, daar draait het om.

Ga dus ook niet hangen aan de adviezen van boven, maar neem ze tot je en voel en bedenk wat je er zelf van vindt en van toe kunt passen.
Als je net een stap anders zet of toch eerst een andere kant op gaat, is dat echt geen probleem. Ze gaan gewoon met je mee en helpen je op het energetisch niveau om het pad vrij te maken.

Wat je moet weten over boven: als je weerstand ervaart

Als je weerstand ervaart kan dat inderdaad een hint van boven zijn, maar dat hoeft niet. De kans is veel groter dat het jouw eigen innerlijk of ziel is die zegt: ‘nope, dit voelt niet goed’. Die weerstand vanuit jezelf kan wel materialiseren.
Dat houd God echt niet tegen, want die wil ook dat jij de weg neemt die bij jou past en dus goed voelt.

Een enkele keer zul je weerstand ervaren die vanuit boven komt en om dat makkelijk van elkaar te onderscheiden zit weerstand vanuit jezelf vaak in je buik en borst en weerstand vanuit boven in je hoofd als je het lichamelijk waarneemt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.