We hebben je nodig lieve lichtwerker

Posted on
we hebben je nodig lichtwerker

Oké even eerlijk, het woord lichtwerker ligt niet lekker in mijn mond. Er is te veel over gezegd, te veel over geschreven waardoor ik er niet altijd een goed gevoel bij heb. Hetzelfde heb ik soms ook met het woord liefde of spiritualiteit. Toch wil ik vandaag juist de lichtwerkers bereiken.

Wat is een lichtwerker?

In mijn ogen zijn lichtwerkers mensen die licht en liefde willen verspreiden. Mensen die voelen dat ze iets te geven hebben vanuit boven en vanuit zichzelf. Het zijn de coaches, therapeuten, maar ook juist de lieve collega’s op het werk. Zij willen de wereld iets mooier maken.

Dat kan op allerlei manieren en er is geen richtlijn voor. Al ben je een barista die met liefde koffie maakt of iemand die werkt in de zorg. Beide kunnen even goed een lichtwerker zijn. Elke dag opnieuw.

We hebben lichtwerkers nodig

Als jij dat gevoel ook hebt, dat je licht te geven hebt, dan wil ik je eerst bedanken. Jij geeft namelijk al licht en liefde, al heb je het zelf niet altijd door. Zelfs al voelt het voor jou niet als genoeg. Dank je wel! Dank je wel dat jij er bent en dat jij dit doet.

We hebben lichtwerkers nodig. We hebben jou nodig. Er zijn zoveel mensen die voelen dat het tijd is om te veranderen. Zoveel mensen die willen verbinden en liefde willen geven en ontvangen. Er zijn zoveel mensen die gewoon een beetje licht nodig hebben. Daar hebben we jou voor nodig. Geef daarom jouw licht en laat het stralen. Er zijn echter wel twee regels in mijn ogen:

  • Blijf binnen je eigen grenzen
  • Doe het op jouw eigen manier

De laatste regel

Geloof het niet als mensen zeggen dat er al genoeg lichtwerkers, therapeuten en/of coaches zijn. Vandaag deed ik wat onderzoek naar doelgroep voor een hele lieve therapeut. Haar doelgroep was heel specifiek en bevatte zeker niet zomaar iedereen. Toch kwam eruit dat er 1,2 miljoen mensen zijn die zij potentieel kan helpen.

Dat kan ze natuurlijk nooit alleen lieve lichtwerker en natuurlijk was dit maar een specifiek soort mens. Misschien is de groep mensen die jij het beste kunt ‘verlichten’ nog veel groter.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.