Welke gaven heb ik? [Vrijdag Vragendag]

Posted on
Welke gaven heb ik

Welke gaven heb ikWelke gaven heb ik? Ik voel/weet dat ik dingen door krijg, maar ik weet niet precies welke gaven ik heb. Zou je me hierbij kunnen helpen?

ik zal mijn vraag even wat beter uitleggen:
ik heb een lijntje met boven, dat weet ik, maar soms krijg ik flarden van een liedje door..
Soms is het een stem in mijn hoofd die me iets verteld en vervolgens weer een gedachte die niet van mij is
Daar komt nog eens bij dat ik tegenwoordig ook vaak bij readingen dat ik een beeld zie dat ik dan moet gaan vertalen. Bijvoorbeeld iemand zien zwemmen in een zeer wilde zee, maar wat ben ik dan?

Ben ik helderwetend? of toch nog iets anders…

Welke gaven heb ik? Scarlet’s Antwoord

Dank je wel voor je duidelijke en mooie vraag: welke gaven heb ik? Zo te horen heb je te maken met verschillende gaven en dat is ook logisch. Net als dat we namelijk alle zintuigen hebben, hebben we in potentie ook allemaal alle gaven in ons: helderziendheid, helderwetendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, helderruikendheid, helderproevendheid en healingen geven.

Eigenlijk zijn deze termen er ook alleen maar om voor onszelf een beetje tastbaar en duidelijk te maken wat we precies ervaren.
Als ik jouw ervaringen zo lees, kunnen we die het beste scharen onder helderhorendheid (dingen horen) en helderziendheid (beelden zien en dingen zien.)

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.