Wat anderen van HspL vinden

Posted on

Ik krijg zulke mooie reacties van mijn lieve HspL´ers, dat ik niet kan laten om ze te delen. Zoals jullie weten is het mijn passie en missie om hooggevoelige mensen in balans te breng en ze in alignement te brengen met zichzelf en het universum, zodat ze hun eigen licht gaan stralen. Dat doe ik onder anderen in mijn maandelijkse online programma HspL. Regelmatig ontvang ik zulke waanzinnige mailtjes en recensies van mijn leden. Dit zijn er een aantal van:

Liza: ik merk in korte tijd zoveel veranderingen in mezelf

Ik doe al twee maanden met HSP Lifestyle en in zo een korte tijd merk ik al veel veranderingen in mezelf. Scarlet legt alles duidelijk uit en stelt vragen die je helpen, jezelf beter te begrijpen. Vooral meditaties hebben veel voor mij gedaan. Vroeger leek het mij heel moeilijk 10 (!) minuten stil te zitten. Nu lukt het zonder enige moeite. Meditaties helpen mij dieper bij mijn onderbewustzijn te komen en te begrijpen waarom bepaalde dingen met mij gebeuren. Dankzij de goede planning van alle lessen voel ik me elke dag gesteund. Het is ook fijn dat ik een vraag aan Scarlet kan stellen en ik krijg een uitgebreid antwoord.
De veranderingen zijn erg moeilijk – in de eerste maand met het thema “Positiviteit” moest ik heel hard aan mezelf werken en het was zwaar en ik moest huilen, Maar het was ook een positieve ervaring. Je leert moeilijke situaties los te laten. Je leert beter je grenzen aan te geven en niet in je hoofd te blijven zitten. Je leert jezelf te gronden, wat heel belangrijk is als je van alle emoties en gevoelens niet gek wil worden. In deze twee maanden werd ik positiever, vrolijker, ik lach veel meer. Natuurlijk heb ik af en toe ook slechte dagen, maar ik geloof nu echt in mezelf en ik vind mezelf eindelijk goed genoeg!
Ik ben heel blij dat ik met HSP Lifestyle ben begonnen en ik wil graag alle lessen blijven volgen!

Angelique: HspL werkt verslavend

Via facebook kwam ik Scarlet Le Pair op het spoor. Haar artikelen en berichten spraken mij aan. Zo heb ik mij dus eens aangemeld voor HSP-L om het een maand  te proberen. Inmiddels ben ik al bijna een jaar verder.,  dat proberen ging over tot het gevoel van verslaving. Maar dan een fijne verslaving, want wat is het een fijn gevoel om daar bij te mogen horen.

Om al die mooie en waardevolle boodschappen van Scarlet te mogen ontvangen.  Zo gaaf en dankbaar dat ik dit heb gevonden en nu eens echt aan het werk kan gaan. Veel info gevonden over hoog-sensitiviteit maar nergens de begeleiding die ik in HSP-L heb gevonden.

En het is ook nog eens zo makkelijk  en simpel vanuit huis te doen. Ik weet wat ik krijg. Dit voelt zo op maat gemaakt. Het past gewoon perfect.

Iedere maand weer nieuwsgierig naar het nieuwe thema.

Dank je Scar, keep up the good work !!!

Daniëlle: het geeft me een dagelijkse boost

Ik ben nu een paar maanden lid van HSPLifestyle en heb een hoop mogen leren en herinneren met Scarlet!  Het is ontzettend fijn om iedere dag een boost te krijgen door middel van e-mails en telegramberichten. Ook de community heeft een grote toegevoegde waarde omdat het fijn is om samen te zijn met gelijkstemden.
Scarlet is heel duidelijk, straight en inspirerend. Ik ben mijn HSP als gift gaan ervaren in plaats van een last! Scarlet heeft daar een groot aandeel in gehad, dank je wel daarvoor!

Nico: Er is altijd wel iets te vinden

Wat maakt Scarlet nou zo bijzonder voor zoveel mensen die haar ontmoeten ??? Persoonlijk was ik geraakt door haar uiterlijk maar meer nog door haar innerlijk. Over haar kwaliteiten hoeft men niet te discussiëren, dat staat boven kijf. Wat haar zo mooi maakt is het feit dat ze vaak, belangeloos voor de mensen klaar staat. Niet “zweverig” is maar recht voor de raap, zonder poespas. Open, eerlijk en met open vizier. Haar brede kennis en haar wijsheid, ondanks haar vrij jonge leeftijd, zal voor veel mensen laagdrempelig werken.
Als je eenmaal aangesloten bent bij haar “HspL netwerk” zal je zien dat dat zeer breed is. Niet alleen is het zo dat Scarlet daar dagelijks iets opzet in de vorm van een video, overpeinzing, levensles of mini cursus. Maar in dit kielzog, en dat is nu net het hele mooie van dit verhaal, die HspL ers hebben allemaal hun eigen verhaal, levensvragen, ervaringen enz enz enz. Heb je een vraag of zit je ergens mee….er is altijd wel een lid van deze club die op je zal reageren. Zo heeft Scarlet een zeer brede “praktijk”.
Bezoek eens een keer de bijeenkomst die ze organiseert of een workshop. Dan merk je pas hoe leuk en bijzonder het is. Humor, ongedwongen sfeer en grote bekwaamheid staat hoog in het vaandel. Niet alleen op de website maar zeker op de maandelijkse meetings.
Ik ben blij dat Scarlet op mn pad is gekomen en ik laat ze ook NOOIT meer los.

Maria: Scarlet is nuchter en grappig

Wat ben ik blij en voel ik me gezegend dat jij op mijn pad bent gekomen..
Heb al zo enorm veel van je gekeerd in de eerste plaats het inzien en accepteren van mijn high sensitive zijn daardoor zoveel beter mezelf en andere begrijpen,  dat natuurlijk weer mede door jou duidelijke lessen zo mooi hoe open eerlijk nuchter en regelmatig ook grappig je alles verteld uitlegt..
Je meditaties ervaar ik als stukje paradijs op aarde vaak tot in mijn kern rakend..
Elke maand is weer even inspirerend en leerzaam geniet van de dagelijkse boodschapjes die je stuurt mooie reminders..
Je live lessen zijn ook geweldig! Je bent voor mij enorme steun en hulp bij mijn groei en leerprocessen..

 

Wil je ook (een maand) meedoen met HspL? Klik dan hier voor meer informatie en om je aan te melden.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.