Check of er niemand in je energie zit voor je gaat slapen

Posted on
Check of er niemand in je energie zit voor je gaat slapen

Check of er niemand in je energie zit voor je gaat slapenCheck of er niemand in je energie zit voor je gaat slapen. Woensdagavond had ik ineens een heel leuk inzicht. Dat is namelijk dat ik zelf elke avond check of er niet iemand anders ook in mijn energie zit. Dit doe ik altijd nadat ik op bed lig en voor ik ga slapen. Juist omdat dit zo’n rustig moment is dat ik helemaal open sta.
Het is heel belangrijk om dit te checken voor je in slaap valt, omdat juist de energie van een ander je nachtrust goed kan verstoren. Je kunt er rare dromen doorkrijgen of juist echte slaapproblemen van krijgen.

Check of er niemand in je energie zit. Hoe check je dat?

Voor mij is dit heel normaal geworden om na te gaan en een echt onderdeel van mijn ritme geworden.
Het is ook zo simpel, want eigenlijk hoef je alleen maar in jezelf af te vragen of er iemand anders in je energie zit.
Als je dan goed naar jezelf luistert en niet in discussie gaat met je eigen gedachtes, dan weet je gelijk het eerlijke antwoord.

Check of er niemand in je energie zit. En dan?

Het feit dat je jezelf er dan al bewust van bent, maakt op zichzelf al een wereld van verschil.
Maar om de energie van die ander te verwijderen, kun je het beste jezelf voorstellen dat je alles van je af laat stromen. Je kunt dit helpen door ook even te gaan douchen. Daarna stel ik mezelf altijd voor de (energie)draden tussen mij en die persoon of personen doorgeknipt worden.
Het helpt daarbij wel als je weet wie er precies in je energie zit, maar het hoeft niet persé.
Wat je daarnaast ook goed kan helpen is als je die vreemde energie en die draden een bepaalde kleur geeft. Een andere kleur dan je je eigen energie geeft. Dat helpt jezelf bij het voorstellen van het ontladen en doorknippen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.