Gelukkiger worden? Breng kleur in je leven!

Posted on
Gelukkiger worden? Breng kleur in je leven!

Gelukkiger worden? Breng kleur in je leven!Gelukkiger worden? Breng kleur in je leven! Als je jezelf niet lekker voelt, zul je merken dat je eerder geneigd bent om lichte kleuren of donkere kleuren te dragen. Felle kleuren zul je eerder gaan vermijden. Toch heb je die felle kleuren vaak nodig om je weer lekkerder te voelen.

Dat kleuren iets met ons doen staat vast. Daarvoor hoef je alleen maar naar de culturen en levensstijlen van verschillende mensen te kijken. Kleuren hebben iets te zeggen, ze geven ons een bepaald gevoel.

En juist daarom is het goed om kleur in je leven te brengen om jezelf nog gelukkiger te maken.
Dit begint allemaal met de vraag: welke kleur staat bij jou voor gelukkig zijn? Welke kleur schiet je dan als eerste te binnen?
Dat is dan ook precies de kleur waarvan ik zeg: “breng kleur in je leven!”

Zit je nu eerst met een andere blokkade of een ander gevoel. Ben je bijvoorbeeld heel moe en wil je dus graag wat meer energie? Ga dan voor jezelf na welke kleur bij jou staat voor energie. Van welke kleur krijg jij energie?
Maak er dan een punt van om die kleur in je leven te hebben. Misschien wel door de kleur te dragen in je kleding, maar misschien vind jij het leuker om een dekbed in die kleur aan te schaffen. Of heb je liever een mok in die kleur. Dat wordt dan precies die mok waar je ‘s morgens je eerste bakkie koffie uitdrinkt.
Er zijn eindeloos veel mogelijkheden met kleur en ze kunnen je stemming echt beïnvloeden.

Dus: Breng kleur in je leven! Maar dan wel de kleur die jou verbind met het gevoel dat jij het meeste nodig hebt. Zo komt je weer een stukje dichtbij je eigen geluk.
Gaaf toch? Dat zoiets simpels grote invloed kan hebben?

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.