Combinaties van edelstenen en geuren die voor elkaar gemaakt lijken te zijn

Posted on
geuren en edelstenen

De effecten van geuren worden steeds meer wetenschappelijk bewezen en dat is zo gaaf. De energetische werking van edelstenen natuurlijk nog helemaal niet en dat is helemaal oké, want dat neemt niet weg dat we er niet van kunnen genieten en mee mogen spelen.
Zelf houd ik heel erg van de combinaties van geuren en edelstenen. Daarom ik er ook lessen in HspL aan gewijd.

Toffe combinaties van geuren en edelstenen

Het lijkt me ook heel erg tof om een paar combinaties met je te bespreken, omdat de werking van de geuren en de energetische werking van de edelstenen te perfect op elkaar aansluiten.

Lavendel en amethist

Naar lavendel olie wordt heel veel onderzoek gedaan en keer op keer komen daar toch signalen uit voort dat het een ontspannend en ontstressend effect heeft.
Een edelsteen die de meest rustgevende energieën heeft, is de amethist.
En het leuke is dat zowel lavendel als amethist een soortgelijke paarse kleur hebben.
Wat mij betreft horen deze twee gewoon bij elkaar.

Bergamot en bergkristal

Laatst kwam ik dit leuke artikel tegen over het effect bergamot op de gemoedstoestand. Het kan een indicatie zijn dat bergamot een gevoel van positiviteit vergroot.
De energie die hier helemaal bij aansluit is die van bergkristal, die elke vorm van positiviteit vergroot. Daarnaast is dit een energie die helderheid helpt te scheppen.
Dat maakt dit ook weer een leuke energetische combinatie.

Pepermunt en fluoriet

De laatste leuke combinatie is pepermunt en fluoriet. Uit een onderzoek met muizen kwam een signaal dat pepermunt je kan helpen je beter te concentreren en leren.
Daar past de energie van fluoriet heel erg goed bij. De energie daarvan kan je namelijk ook helpen te concentreren en je gedachten en gevoelens te ordenen.

Zo zijn er nog veel meer leuke combinaties te maken om voor jezelf mee te spelen en te ontdekken, maar deze vond ik zelf wel heel erg tof.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.