De aartsengel Anthea

Posted on
de aartsengel Anthea

De aartsengel Anthea is een engel die je helpt de wereld te begrijpen en het grotere geheel waar te nemen. Alles en iedereen heeft een functie en alles is dus ook goed zoals het is. Dat laat deze liefdevolle en vrouwelijke engel je zien.

Niks gebeurt zonder reden, ook al is de reden voor ons niet altijd zichtbaar of logisch. Anthea geeft ons de kracht die we nodig hebben om alles te omarmen zoals het is. Ze geeft ons het inzicht dat we nodig hebben om dit kunnen en los te kunnen laten.

Alles is goed zoals het is en Anthea heeft het zelfs over perfectie. Alles is perfect zoals het is. Laat dus maar los en heb vertrouwen. Je hoeft niet alles te zien en te begrijpen. Je hoeft alleen maar je eigen leven te omarmen.

Anthea is dan ook een hele fijne engel om aan te roepen op de momenten dat je het niet meer ziet zitten en de ellende van de wereld je aangrijpt. Ze helpt je hier met alle liefde doorheen, zodat je weer bij de kern van alles uitkomt. Vanuit daar kun je je rust herpakken en waar nodig actie ondernemen en knopen doorhakken.

Je mag de perfectie van de wereld en van jezelf zien en omarmen.

Een boodschap van Anthea

Wanneer je stopt met vechten tegen de wereld en oprecht naar haar kijkt, dan zie je de onderliggende stroming. Je ziet de verbindingen en je kunt dus alles plaatsen in het grotere geheel.

Natuurlijk zul je nog steeds niet alles helemaal zien en begrijpen. Dat is niet je taak, maar wel genoeg om rust te ervaren. Alles heeft namelijk een reden en je mag van alles in de wereld ervaren. Alles dient namelijk een doel: groeien. En vanuit dat perspectief is alles perfect zoals het is.

Signalen van Anthea

Getal: 3

Kleur: Smaragdgroen

Symbool: Een smaragd

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.