De aartsengel Jophiël

Posted on
de aartsengel jophiël

De aartsengel Jophiël is een pure rustbrenger. Ze is een reiniger en ze heeft een sterke kalmerende en helende energie.

Jophiël is een vrouwelijke engel die straalt als de zon. Ze heeft een doel en dat is rust en licht brengen. Ze is dan ook een kei in het rust brengen in je hoofd en gedachtes. Zij helpt je om los te laten wat spanning veroorzaakt. Dat kunnen mensen zijn, verplichtingen zijn, maar ook twijfels en overtuigingen.

Daarnaast helpt deze engel je ook om je huis te ontdoen van negatieve energie. Wanneer je je ramen en deuren openzet en haar vraagt om met jou alle negativiteit weg te sturen, dan doet ze dat graag en direct. Het enige wat ze daar wel bij vraagt is dat jij het samen met haar doet. Stuur die negatieve energie maar de deur uit.

Jophiël is dan ook een hele fijne engel om je hart bij te luchten. Gewoon je problemen aan haar uitleggen zorgt al voor heel veel opluchting. En het fijne is dat zij er daarna ook echt iets mee doet. Ze geeft je de energie die je nodig hebt om tot rust te komen.

Een boodschap van Jophiël

Stop met piekeren en stop met zo streng te zijn tegen jezelf. Je mag genieten van dit leven, daarom leef je ook. Soms moet je keuzes maken en moeilijke dingen uitspreken. Daardoor komt er gelukkig meer rust en die rust verdien jij.

Het is belangrijk dat je doorkrijgt hoeveel je zelf in handen hebt. Je hoeft je bijvoorbeeld niet te laten beïnvloeden door negatieve energie. Je kunt het wegsturen of zo in je eigen positiviteit gaan staan, dat het niks meer bij je kan doen.

Als het allemaal nog lastig is, laat mij je er dan bij helpen. Ik doe het graag. Ik help je ook om de schoonheid van het leven en van jezelf weer te zien. Laat mij de bril waardoor je naar buiten kijkt helen.

Signalen van Jophiël

Getal: 9

Kleur: roze/rood

Symbool: de ondergaande zon

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.