De werking van Ajoiet

Posted on
ajoiet

Ajoiet is steen die zeer geschikt is voor mensen die last hebben van overgenomen energieën en daardoor geprikkeld en gefrustreerd zijn.

Ajoiet verbreekt namelijk als allereerste familiekarma en energetische erfenissen. Daarnaast is dit een hele fijne verkoelende steen. Dit betekent dat hij emoties tot rust brengt, met name emoties zoals boosheid en overdreven vrolijkheid.

Deze steen heeft een hele sterke positieve energie die je oplaadt. Het geeft je de kracht om door te gaan en los te laten. Hij helpt je dan ook diep gelegen processen in jezelf op gang te brengen en goed te laten verlopen. Hij helpt je onderbewustzijn met het doorbreken van diep ingesleten patronen.

Hierdoor kun je dit ook de steen van innerlijke vrede noemen. Ajoiet heeft een zachte energie met een hoge vibratie die je tot in de kern kan ondersteunen.

Dat maakt dit zeker een fijne steen voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Mensen die hun frustratie achter zich willen laten en hun innerlijke vrede willen vinden.

De kleur van ajoiet

Ajoiet is meestal te vinden in een groene kleur met witte accenten. Deze steen kun je ook tegenkomen met blauwe accenten of doorzichtig groen.

Werkgebied

innerlijke rust, vrede, vrede in jezelf, koelte, positiviteit, opladen, zachtheid, ontladen, stress, spanning, boosheid, zware emoties, familiekarma, overgenomen energieën.

Chakra’s

Deze edelsteen werkt op meerdere chakra’s in: de hartchakra en de kruinchakra

Te combineren met

Bergkristal en agaat

Sterrenbeeld

Ajoiet is heel fijn voor mensen zachte mensen met een onrustig hoofd. Daardoor reageren mensen met het sterrenbeeld maagd, weegschaal en tweeling vaak goed op deze steen.

Verzorging

Ajoiet is een redelijk kwetsbare steen. Het kan daardoor beter niet gereinigd te worden met water. Wel kan deze steen goed opgeladen te worden door deze in het licht van de volle maan te leggen.
Daarnaast reageert deze steen heel erg goed op de aanwezigheid van bergkristal als energiebron.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.