De aartsengel Raphaël

Posted on
de aartsengel raphaël

De aartsengel Raphaël of Rafaël is de engel van de helende energie. Hij helpt ons met zijn energie niet alleen maar met lichamelijke klachten, maar ook met verstandelijke en emotionele pijnen.

Daarnaast is Raphaël ook een sterke beschermer. Het is dan ook niet voor niets een engel die je kan aanroepen als je jezelf wilt beschermen tegen negatieve energie. Hij staat dan voor je met zijn grote gestalte .
Precies dat maakt deze engel zo fijn voor mensen die nog onzeker of zelfs angstig en timide zijn in de buurt van anderen. Raphaël is dan bijna een persoonlijke bodyguard.

De aartsengel Raphaël: de grote genezer en beschermer

Het mooie aan Raphaël is dat hij zich meer opstelt als grote broer of beschermer. Dat terwijl zijn energie zo ontzettend zacht en helend is. Je hoeft het alleen maar aan hem te vragen en hij neemt je energetische lasten weg en geeft je helende energie. Zeker als jij heel duidelijk verzameld hebt wat je aan hem af wilt geven werkt dit heel goed. Hij pakt dan als het ware alle geblokkeerde energie uit jouw systeem. Meestal heeft dit de vorm van een bal of als een doos.

Een boodschap van Raphaël

Laat mij je helpen en ondersteunen. Stel je open voor mijn energie, zodat ik kan doen wat ik met alle liefde voor je wil doen. Jouw weerstand houdt mij tegen en dat is nergens voor nodig. Ik kan je lichaam tot rust brengen en je loslaten van hetgeen wat je pijn doet.

Je hoeft je niet schuldig te voelen als je om mijn helende energie vraagt. Ik heb meer dan genoeg voor jou en voor de rest. Niks is te veel of te zwaar, dus laat me bij je komen en je helen energie geven en beschermen.

Signalen van Raphaël

Getal: 7

Kleur: groen. Raphaël is zowel gezien als heldergroen licht als donkergroen (zoals de kleur van donkere bladeren).

Symbool: een boom of blad

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.