De 3 dingen die je deze herfst los mag gaan laten

Posted on
De 3 dingen die je deze herfst los mag gaan laten

De 3 dingen die je deze herfst los mag gaan laten. De tijd is rijp om echt dingen te gaan veranderen voor jezelf. Deze herfst en de komende winter bevat de energie die je helpt om hele belangrijke dingen los te laten. Welke dingen dit precies zijn, ga ik natuurlijk met je bespreken.

Dingen die je deze herfst los mag gaan laten

De tijdsdruk die je op jezelf legt

De meeste hooggevoelige mensen zijn de laatste jaren geplaagd door een gevoel van haast. De tijdsdruk was soms bijna ondragelijk. Het besef dat het leven eindig is was behoorlijk aanwezig.

Het is tijd om dit los te gaan laten. Deze druk gaat namelijk helemaal niet over de tijd, maar over wat je met je tijd doet. Het geeft aan dat jij je tijd niet besteed zoals je zou willen. Je slaat de dingen die je werkelijk zou willen doen over en geeft prioriteit aan dingen die moeten en de dingen waar je vanaf wilt zijn.

Dat is waar het werkelijk om gaat en het is dus tijd om dit te gaan veranderen. Maak daarom tijd voor de dingen die jou rust en voldoening geven en je gehaaste gevoel zal verdwijnen.

De prioriteit die je aan je werk geeft

Je werk blijft altijd een belangrijke rol spelen en dat is goed. Het is zeker niet de bedoeling dat je je werk onbelangrijk gaat vinden, maar er gaat wel iets veranderen.

Je mag namelijk de druk die er op je werk ligt los gaan laten. Je mag jezelf en je privéleven meer prioriteit gaan geven. Het bijzondere is dat je dan zult merken dat je juist op je werk meer gaat genieten en meer voor elkaar krijgt.

Dat oordeel over je lichaam

Er is altijd iets wat we niet goed of fijn vinden aan ons lichaam. Daar oordelen we over. Soms zelf zo erg dat we ons lichaam afkraken. Dat is niet oké. Sterker nog, zo’n oordeel doet zeer en kost je heel veel positieve energie.

Dit mag je deze herfst los gaan laten door niet te kijken door een bril van oordelen, maar een bril van liefde. Geef juist heel veel liefde aan je lichaam. Dat is misschien in het begin heel lastig, maar zal je zo ontzettend veel opleveren.

Wat ga jij deze herfst nog meer loslaten?

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.