De aartsengel Zadkiël

Posted on
de aartsengel zadkiël

De aartsengel Zadkiël is de engel die je komt helpen in elke situatie in je leven. Ze geeft je namelijk inzicht en helderheid. Ze zorgt ervoor dat je het overzicht terugkrijgt en alle puzzelstukjes op hun plaats vallen. Daarnaast helpt ze je negatieve gedachtes en energie los te laten, zodat je weer verder komt.

De engel Zadkiël kun je altijd om hulp en inzicht vragen

Door haar werk wordt Zadkiël vaak pas aangeroepen als iemand het gevoel heeft volledig in de put te zitten. Ze wordt hierdoor soms gezien als een engel die je pas om hulp vraagt als je het echt allemaal niet meer weet en je zeer slecht en somber voelt.

Haar energie en kracht werken in zulke situaties natuurlijk ook heel goed, omdat ze je terug leidt naar je pad en je de inzichten geeft die je nodig hebt om los te laten en je weer beter te gaan voelen.

Dit betekent echter niet dat je Zadkiël niet om hulp mag vragen bij simpelere en minder sombere situaties. Je mag haar altijd om hulp, helderheid en reiniging vragen. Dit staat los van hoe ‘slecht’ het met je gaat.

Deze engel helpt je om emotionele pijn te helen en het verleden te verwerken. Juist ook als je niet kunt plaatsen waar je pijn of onrust vandaan komt. Ze geeft je namelijk de antwoorden die je nodig hebt en heelt je eigen energie.

Een boodschap van Zadkiël

Lief mooi mens,

Besef dat je niet alles weet en ook niet alles hoeft te weten. Jij mag je focussen op de dingen die je wilt doen en op het leven zelf.

Dit besef helpt je ook op het moment dat je vastloopt en je slecht voelt. Het geeft namelijk aan dat de uitweg er ook nog is, maar dat je die nog niet ontdekt hebt. Je mag in zulke situaties gaan onderzoeken en inzichten gaan verzamelen. Daardoor kom je er weer uit.
Natuurlijk wil ik je hier ook altijd mee helpen.

Signalen van Zadkiël

Zadkiël wordt vaak gekoppeld aan blauwe en paarse kleuren. Persoonlijk heb ik ervaren dat ze ook veren gebruikt om haar aanwezigheid kenbaar te maken.

Getal: 7

Kleur: blauw, indigo

Symbool: water en veren

 

2 Reactie(s)

 1. Elly says:

  Ik heb inderdaad wel veel veren onderweg gezien is dit dan een teken van de engel Zadkiel? Ik zat een tijdje terug bij iemand , een vriendin in de auto en aan mijn kant was de deur open en we hadden een leuk gesprek en daar kwam een donsveertje heel langzaam op zijn gemak naar beneden dwarrelen en zo naar binnen op mijn witte rok die ik aanhad op dat moment . Dat vond ik wel heel byzonder.

  Ik vind het wel lastig om mensen te herkennen die niet bij je passen.Eerst denk je leuk we hebben veel herkenning en later blijkt dat toch niet zo te zijn.

  1. Scarlet says:

   Dat zou heel goed een teken van deze engel kunnen zijn. 🙂

   Dat is heel bijzonder en gaaf! Waarschijnlijk wil ze je dan even bewust maken van je eigen gevoel. 🙂

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.