De werking van amblygoniet

Posted on
Amblygoniet

Amblygoniet is een edelsteen die met name op het gebied van emoties en gevoelens werkt. Op dat gebied doet het dan ook een hoop goed. Daar brengt deze edelsteen namelijk de energiestroming weer op gang en helpt je op die manier om blokkades te doorbreken en los te laten.

Als deze steen bij je past, dan kan je een sterke opluchting ervaren bij het dragen ervan. Doordat je namelijk emotioneel weer wat meer in balans komt, gaat ook je creativiteit weer stromen. Je krijgt weer inspiratie om dingen te creëren en ook de energie om het daadwerkelijk te gaan doen.
Daarom is dit ook een goede steen voor mensen die last hebben van een writersblock.

Als je amblygoniet langere tijd draagt, dan helpt hij je om ook duidelijk te krijgen wat je levensdoel en levenslessen hier zijn op aarde en daar ook op een juiste manier mee om te gaan.

Het is door al deze eigenschappen een hele fijne steen voor empathische mensen die graag creatief bezig zijn en zichzelf op spiritueel gebied verder willen ontwikkelen.

De kleur van amblygoniet

Amblygoniet is een steen met vele kleuren. Vaak heeft deze een witte melkachtige ondertoon en vervolgens een aantal kleurinvloeden zoals: grijs/wit, melkachtig/geelachtig, lichtblauw/groenachtig, zalmkleurig

Werkgebied

Loslaten, creativiteit, energetische stroming, emotionele balans

Chakra

Zonnevlecht

Te combineren met

Citrien, calciet

Sterrenbeeld

Stier

Verzorging

Amblygoniet kan het beste gereinigd worden door de edelsteen een nachtje in het maanlicht te leggen, aangezien ze niet zo goed tegen water kan.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

  • Delen

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.