De werking van azuriet

Posted on
Azuriet

Azuriet is een edelsteen die zorgt voor inzicht in jezelf, in jezelf en in situaties. Hij helpt je dan ook dingen op de juiste manier te plaatsen en te begrijpen. Dit maakt deze steen heel geschikt om bij je te dragen in moeilijke situaties waarin veel veranderd. Denk hierbij aan het veranderen van school of reorganisaties op het werk.
Het is ook een hele goede steen voor managers en coaches, omdat deze steen je helpt mensen vanaf een gezonde afstand te bekijken. Daardoor zie je veel duidelijker wat ze bedoelen, zeggen en waar ze behoefte aan hebben.

Doordat azuriet ook je concentratievermogen vergroot, is dit ook een hele fijne steen om bij je te dragen tijdens examens of stressvolle situaties.

Daarnaast helpt deze edelsteen je ook om je eigen gedachtes en gevoelens te begrijpen, te plaatsen en te ordenen. Dit is heel fijn als je bijvoorbeeld last hebt van angsten, fobieën en trauma’s en die aan het verwerken bent.

De kleur van azuriet

Deze edelsteen heeft over het algemeen een donkerblauwe tot zwarte kleur. Daarbij kan het soms zijn dat de edelsteen groene, gele of paarse stukken heeft, dat kan deze edelsteen een bijna buitenaards uiterlijk geven.

Werkgebied

inzicht, overzicht, concentratie en intuïtie

Chakra’s

keelchakra en derde oog chakra

Te combineren met

Bergkristal en amethist

Sterrenbeeld

waterman en boogschutter

Verzorging

Azuriet kan niet goed tegen water en kan dus het beste gereinigd door de steen in het maanlicht te leggen.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.