De werking van Rhyoliet

Posted on
Rhyoliet

Rhyoliet is een edelsteen die balans in jezelf creëert. Zo brengt hij bijvoorbeeld evenwicht tussen je gevoel en je verstand, maar ook tussen passiviteit en actie ondernemen.

De allerbelangrijkste werking van deze steen is echter dat hij volledig inwerkt op je gevoel van zelfvertrouwen. Deze wordt op allerlei manieren vergroot.

Het begint allemaal met het vergroten van je zelfacceptatie en je zelfrespect. Vanuit daar ga je jezelf meer waard vinden en in je kracht staan. Juist door dit alles ga je steeds meer op jezelf vertrouwen.

Als gevolg hiervan kun je veel meer hebben. Je wordt minder gevoelig voor stress en kunt veel beter met belastende situaties omgaan.

Dit is daarom die ideale steen voor mensen met een belastende en drukke baan die ze wel heel leuk vinden, maar toch soms net te zwaar is.
Ook is dit een goede steen voor mensen die even in een rot fase zitten en daarbij een steuntje in de rug kunnen gebruiken om zo toch in hun kracht te blijven.

De kleur van een rhyoliet

Rhyoliet is een steen die vaak meerdere kleuren bevat. Meestal neigt deze steen naar een beetje grijs/groen met bruin. Daarnaast kan hij ook vaak gele of roodbruine accenten bevatten.

Werkgebied

Zelfrespect, zelfacceptatie, eigenwaarden, zelfvertrouwen, in je kracht staan, je eigen evenwicht vinden, omgaan met stress, omgaan met belastende situaties.

Chakra’s

Deze edelsteen is niet met een specifieke chakra verbonden. Hij werkt meer geestelijk dan met de energie van de chakra’s.

Te combineren met

Lavasteen en onyx

Sterrenbeeld

Er is geen specifiek sterrenbeeld die een sterke verbinding heeft met deze steen. In de praktijk merk ik echter dat vaak stieren en schorpioenen iets met deze steen hebben.

Verzorging

Rhyoliet is een hele makkelijke steen die qua verzorging niet veel vraagt. Hij hoeft niet vaak gereinigd of opgeladen te worden en ook de manier waarop je dat doet maakt niet zo heel veel uit. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om je steen een keer in de maand af te spoelen met water.

Klik hier voor meer informatie over het verzorgen van edelstenen

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.