3 manieren om warm te blijven op koude dagen

Posted on
Veel mensen hebben last van die kou en lijken het maar niet voor elkaar te krijgen om warm te blijven op koude dagen. De onderstaande 3 manieren helpen je gelukkig wel om warm te worden en warm te blijven.

Veel mensen hebben last van die kou en lijken het maar niet voor elkaar te krijgen om warm te blijven op koude dagen. De onderstaande 3 manieren helpen je gelukkig wel om warm te worden en warm te blijven.De laatste dagen is het behoorlijk koud geweest in ons land en er komen vast nog meer koude dagen aan. Veel mensen hebben last van die kou en lijken het maar niet voor elkaar te krijgen om warm te blijven op koude dagen. De onderstaande 3 manieren helpen je gelukkig wel om warm te worden en warm te blijven.

1. Zorg dat je voeten warm blijven

Koude voeten zijn vaak de grootste oorzaak van een koud lichaam. Koude voeten geven je vaak het gevoel dat je tot op je botten koud bent en wat je ook doet, je lijkt niet warm te worden.
Het warm krijgen van je voeten is vaak nog hartstikke lastig ook. Je kunt het beter voor zijn en dat doe je door warme sokken te dragen en warme schoenen aan te trekken. Bij de Action kun je voor minder dan €1 ook een soort wollen inlegzooltjes kopen. Deze schijnen helemaal goed te werken.
Koude voeten hebben eigenlijk als oorzaak dat de bloeddoorstroming in je voeten minimaal is om warmte te besparen. Om weer lekkere warme voeten te krijgen zul je deze bloeddoorstroming weer op gang moeten brengen. Bijvoorbeeld door je voeten in een warm voetenbad te zetten of door ze te masseren.

2. Let op je mindset om warm te blijven op koude dagen

Je gedachtes hebben grote invloed op je lichaam en als jij al continu denkt: “ik ga het koud krijgen” of “ik heb het koud”, dan zal je lichaam daar ook echt naar gaan luisteren. Blijf je dus bewust van je eigen gedachtes en als je jezelf erop betrapt dat je dit soort dingen denkt, dan is het van belang dat je tegen jezelf zegt: “stop, ik ga het niet koud krijgen.”

3. Neem heetpacks met je mee om warm te blijven op koude dagen

Heetpacks zijn er in grote en kleine maten en er zijn vele heetpacks die je meerdere keren kunt gebruiken. Als je gewoon zo’n kleintje in je jaszak of voor de vrouwen in je bh meedraagt en aanzet als je het koud krijgt, kan dit behoorlijk veel schelen. Ze geven namelijk behoorlijk veel warmte af. Je kunt ze ook lekker overal dragen. Ook je broekzak is bijvoorbeeld een echte aanrader.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.