Edelstenen die helpen bij hooggevoeligheid

Posted on
Edelstenen die helpen bij hooggevoeligheid

Edelstenen die helpen bij hooggevoeligheid. Je bent er net achtergekomen dat je hooggevoelig bent en wilt graag een extra steuntje of hulpmiddel die je kan helpen. Of je bent hooggevoelig en wilt sowieso een steuntje in de rug hebben. Misschien ben je wel gewoon moe en wil je even een deel van je last uit handen geven. Dat zijn hele goede redenen om op zoek te gaan naar een edelsteen die je helpt bij hooggevoeligheid.

Edelstenen die helpen bij hooggevoeligheid: Mosagaat

Als je bent van de zachtheid en je hebt behoefte aan rust, dan is mosagaat echt een goede steen om bij je te dragen. Ik noem dit, net als rozenkwarts, een lieve steen. Mosagaat heeft een hele lieve, niet opdringerige energie. Het brengt op een hele milde en stimulerende manier jouw eigen energie in balans.

Dit is daarom de staan die je helpt als je in een achtbaan van emoties zit of er net uitkomt. Je wil niet in een keer op de rem trappen, dan vlieg je er helemaal uit. Je wilt langzaam afremmen en rustig uit kunnen stappen. Dat doet deze steen.

Mosagaat werkt daarnaast ook nog een heel aardend en brengt je tot de kern.

Calciet

Calciet is een steen die bijna van alle markten thuis is. Het zal dan ook niet voor niets zijn dat deze steen over de hele wereld gevonden wordt.

Calciet is een van de edelstenen die helpen bij hooggevoeligheid die je pakt op je zelfvertrouwen. Deze edelsteen werkt motiverend en oppeppend en geeft je een goed gevoel, ook over jezelf.
Het is een steen die het denken en voelen weer in balans brengt en daarom is hij zo lekker voor hooggevoelige mensen. Het vechten tussen hoofd, hart en ziel wordt eindelijk tot rust gebracht en daardoor kun je weer veel meer hebben en veel beter je eigen weg volgen.

Maansteen

Deze edelsteen zet ik er speciaal bij voor de mensen die last hebben van een volle maan of juist als de maan helemaal weg is. Deze steen helpt je dan juist je gevoel te ontladen en minder last te hebben van de energie van de maan.

Deze steen is ook heel geschikt voor vrouwen emotioneel gezien last hebben van hun menstruatiecyclus.

Daarnaast is maansteen een hele fijne steen voor hooggevoelige mensen waarbij hun paranormale gaven zich beginnen te ontwikkelen en die daar ondersteuning in willen hebben. Deze steen helpt je ook bij het onthouden en vertalen van je dromen.

Maansteen helpt je jouw gevoel te uiten en daarmee geeft het je rust.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.