De energie van vandaag: onbekende onrust

Posted on
onbekende onrust

Er hangt een onbekende onrust in de lucht. Hij zal lastige te plaatsen voelen en ook redelijk subtiel. Dit is een nawee van de energie van gisteren.
Gisteren is er namelijk aan je energie getrokken. Je werd uitgenodigd om een jas uit te doen en die trekkende energie heeft een kleine verandering veroorzaakt. Als je ook daadwerkelijk een last hebt losgelaten gisteren, zal deze verandering zelfs groter zijn.

Er is een bepaalde ruimte in je energie ontstaan. Op dit moment stroomt daar nieuwe energie in en die probeert een fijne balans te vinden. Daar komt die onbekende onrust vandaan.

Wat je kunt doen om die onbekende onrust te balanceren

Het fijne is dat deze onrust dus eigenlijk van jezelf is. Je hoeft er dus ook niet tegen te vechten, maar je kunt het wel een handje helpen.
Dit kun je in ieder geval doen door je ademhaling goed naar de buik te laten stromen en veel water te drinken. Je gronding is nu ook belangrijk, dus probeer daarop te letten.

Probeer vandaag minder suikers en zouten binnen te krijgen en juist veel fruit te eten. Dat ondersteunt die nieuwe energie.

Als je de mogelijkheid hebt om een momentje voor jezelf te nemen, doe dat dan zeker. Stilte helpt heel erg in dit proces en alleen zijn zorgt ervoor dat je even alleen je eigen energie in je systeem hebt. Dit maakt het makkelijker om alles te laten settelen.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.