De energie van vandaag: overdenken

Posted on
overdenken

Overdenken. Het is weer een echt piekerdagje vandaag. Hierdoor kun je je een beetje zwaar en belabberd voelen. Dit zul je met name voelen in je bovenbenen, rug en nek. Het voelt gewoon niet lekker. Alsof er een grote last op je schouders ligt waar je niks mee kunt.

Dat is ook zo. Door de volle maan van aankomende zondag, sta je weer wat meer open dan normaal. Daardoor neem je weer sneller gevoelens en lasten van anderen over en dat is een last!

Overdenken: blijf bewust van je gevoel

Wat je hierbij kan helpen is het bewust blijven van je eigen gevoel. Dit haalt je uit je hoofd en vermindert daardoor worden je gedachtes rustiger.
Daarbij helpt het je los te laten wat niet van jou is. Als jij namelijk bewust blijft van je eigen gevoelens en emoties, laat je automatisch dingen al los.

Probeer het vandaag dan ook zo te benaderen: als je iets voelt wat je niet kunt plaatsen, is het niet van jou en kun je het loslaten.
Natuurlijk werkt dat niet elke dag zo, maar voor vandaag is dit een heel handig trucje.

Wees lief voor jezelf!

Als je aan het piekeren bent, is het heel makkelijk om af te gaan geven op jezelf. Je wordt eigenlijk geprikkeld van je eigen gedachtes en reageert dat weer af op jezelf. Let hier alert op en voorkom dat je dit gaat doen.
Het geeft je namelijk vandaag juist heel veel steun als je lief en mild voor jezelf bent.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.