Goede en slechte entiteiten

Posted on
goede en slechte entiteiten

Goede en slechte entiteiten. Ik spreek heel veel mensen die een ervaring hebben gehad met een ‘entiteit’. Vaak schrikken mensen hier zo van dat hun angst de overhand neemt en allerlei scenario’s optrommelt. Als gevolg daarvan kunnen we erg bang worden voor de dingen die we waarnemen.

Maar wanneer heb je nu echt te maken met een slechte entiteit? In heel veel gevallen hebben we daar namelijk niet mee te maken.

Goede en slechte entiteiten: zwarte schimmen zijn niet per definitie slecht

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je zwarte schimmen waarneemt en dat je denkt dat dat dus kwade geesten zijn. In de meeste gevallen is dit helemaal niet waar.

Wanneer je derde oog open begint te gaan en je dus helderziend aan het worden bent, kun je nog niet gemakkelijk kleuren waarnemen in de energetische wereld. We zijn dan meestal beperkt tot zwart, wit, doorzichtig en trillingen. Daardoor nemen we entiteiten en zelfs gidsen waar als een soort schimmen en schaduwen.

Angst geeft een vertekend beeld

Een van de grootste obstakels blijft echter onze eigen angst. Onze angst kan namelijk onze waarnemingen gaan vervormen. Zo krijgen de schaduwen ineens akelige vormen terwijl er niks aan de hand is.

Ik vergelijk dit altijd graag met een scene uit het sprookje sneeuwwitje. De scene waarin ze in het donker door het bos rent en de bomen lijken haar te pakken.

Op zo’n manier kan angst ook onze paranormale waarnemingen vervormen.

Wanneer heb je dan wel te maken met een slechte entiteit?

Het is dus heel moeilijk om te bepalen of een entiteit goed of slecht is. Meestal hebben we gelukkig te maken met goede entiteiten. Om je toch wat houvast te geven, deel ik toch een paar kenmerken van slechte entiteiten met je:

  • Je voelt je direct akelig in huis als je de voordeur binnenstapt
  • Je hebt vele nachtmerries over boze geesten (niet een enkele of dezelfde die zich keer op keer herhaalt)
  • Er worden dingen ‘tegen je gezegd’ die naar zijn of die je moet doen
  • Er gaan veel dingen onverklaarbaar kapot (niet een dingetje, maar echt vele grote dingen)

Ook deze kenmerken zeggen dus niet alles, maar ze helpen vaak wel om een hele slechte entiteit te herkennen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Carlos says:

    Ik heb ervaringen opgedaan zoals een zwarter dan zwarte entiteit met ogen van ligt heb er (dit begon 2jaar geleden) ook een nacht voor hemelsvaart gezien daarna zag ik overal gezichten en tekens van duivelse oorsprong heb foto’s en video s en audio die het bewijzen nu heb ik er minder last van maar ik weet dat hij er nog is zolreeg ik last van mijn tenen die raar aan voelde soms pijnlijk ik droom bijna nooit gordijnen die bewogen warm of vooral koud om me heen een rottinsgeur van eieren of zoiets en nog veel meer heb dit ook opgetekend allemaal gelukkig is hij nu aan het ( slapen) zou er wel vanaf willen , in iedergeval zoveel mogelijk uitsluiten en vaststellen maar ik weet niet hoe ik ben trouwens altijd alleen groeten uit venlo/ tegelen dag

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.