Een heerlijke groepswandeling in het bos

Posted on
heerlijke groepswandeling in het bos

Elke maand organiseer ik met Hsp LifeStyle een heerlijke groepswandeling in de natuur (als het weer het toelaat). Deze keer hebben we een prachtig stuk gelopen op de Planken Wambuis bij Otterlo.

Je bent niemand tot last

Wat ik altijd zo bijzonder vind aan hooggevoelige mensen is dat ze het zo vervelend vinden om de laatste te zijn. Ze willen niemand tot last zijn en dan ook zeker geen groep laten wachten. Voor mij is dit best leuk om te zien, omdat ik iedereen die komt wel ken. Er is nooit iemand die oordeelt, het zijn alleen maar mensen die het helemaal begrijpen.
Dat kan heel onwennig zijn, zo’n groep met lieve gelijkgestemden mensen.

Ik ben daar altijd zo dankbaar voor. Gewoon dat jullie er allemaal zijn en ook dat ik op deze manier mag laten zien dat je niet alleen bent en ook gewoon goed bent zoals je bent en dat ik echt niet de enige ben die dat vind.

Steeds meer doen wat goed voor jou is

Je ziet dan ook snel dat iedereen wat meer ontspant en gaat genieten van de natuur. Er is niks aan de hand en als je foto’s wilt maken, dan mag dat altijd. Als je gewoon even tegen een boom wilt staan, is er niemand die dat gek vindt. Meestal krijg je gelijk de bevestiging dat meerdere mensen die behoefte hebben.

De engelen waren intens aanwezig

Het thema van deze wandeling was het voelen van de engelen en dat hebben de meeste ook zeker gedaan.

Het mooiste moment was voor mij toen ik op een geven moment naar de groep keek en een nog grotere groep engelen en lichtwezens om ons heen zag. Sommige waren inderdaad met mensen aan het communiceren. Anderen stonden bijna ongeduldig te wachten tot ze gezien/gevoeld/geroepen werden. Natuurlijk zijn engelen nooit ongeduldig, maar het leek zo, omdat er zoveel stonden te wachten en genieten.

Wat ik zeg werd dan ook bevestigd door de waanzinnige verhalen en ervaringen van de anderen. Iedereen heeft wel iets gevoeld of ervaren. Sommige subtiel en andere overduidelijk. Heerlijk. Daar doen we het voor.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Alexandra says:

    Niet tot last willen zijn, wat heb ik daar veel last van,. Heel herkenbaar dus.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.