Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af?

Posted on
Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af?

Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af?Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af? Ik probeer mezelf regelmatig goed te gronden, maar voel soms zo snel migraine opkomen dat ik bijna niks kkan doen om het te voorkomen.
Heb jij tips om mijn hoofdpijnaanvallen te verminderen of er zelfs helemaal vanaf te komen?

Met vriendelijke groeten,
Terry

Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af? Scarlet’s Antwoord

Goede middag lieve Terry,

Dat lijkt me heel erg pijnlijk. Klopt het dat je hoofdpijn vooral links voor en rechts achter zit? Het lijkt bij mij wel een schuine pijl door me hoofd heen.

Nu wat meer naar je vraag: Hoe kom ik van mijn hoofdpijnaanvallen af?

Ik ga er even vanuit dat je wel naar de huisarts geweest bent voor de zekerheid, want dat mag ik wel altijd aanraden als het over gezondheid gaat en zeker met hoofdpijn is dat belangrijk.

Het eerste wat ik gelijk voel is een vochttekort. Misschien niet wat je als eerste verwacht had, maar het voelt echt alsof het heel erg zou helpen als je meer zou drinken. Het liefst niet alleen water, maar iets met veel vitamines. Vitamine A en D komen in me op. Ik moest ook even een lijstje erbij pakken om verder te zoeken, want ik miste voor mijn gevoel nog iets en dat is kalium.

Energetisch voelt het alsof het ook heel erg te maken heeft met spanning. Je bent gelukkig al heel ver en doet het al heel erg goed, maar het voelt alsnog alsof er energie van anderen en de problemen van anderen zo bij je naar binnen geschoten worden. Het is niet alleen het gronden wat ertoe doet, maar ook jezelf nog even iets beter beschermen. Zeker omdat je zo zorgzaam en mooi bent. Je derde oog mag je iets beter blijven checken gedurende de dag. Voelen of er daar niet te veel spanning op staat, want het voelt alsof het daar naar binnen komt.
Als je dan die spanning voelt, kun je jezelf gelijk gronden en het daar afvoeren. Dan kun je het voorblijven. 🙂

Ik hoop dat je hiermee aan de slag kunt gaan en een fijne dag toegewenst!

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.