Hoe kan ik mijn gezondheid herstellen?

Posted on
Hoe kan ik mijn gezondheid herstellen?

Hoe kan ik mijn gezondheid herstellen?Hoe kan ik mijn gezondheid herstellen? Mijn gezondheid gaat achteruit, ondanks mijn enorme passie voor gezondheid en voeding. Ik ben pas 34 maar al supergrijs, ik krijg nu zelfs last van haaruitval .. Ik voel me echt ongelukkig hierdoor. Ondanks mijn kennis die ik toepas lijkt er iets niet goed te gaan…

Hoe kan ik mijn gezondheid herstellen? Scarlet’s Antwoord

Dat is meer dan vervelend. Het is ontzettend naar dat je dit zo vroeg al moet ervaren. Het is natuurlijk sowieso eerst aan te raden om langs de huisarts te gaan en je te laten onderzoeken.
Qua voeding en voor je zelf zorgen doe je het namelijk wel helemaal goed. Je voelt wijs aan en als iemand die het eigenlijk al heel goed doet. Ik ga je gewoon even vertellen wat ik voel en weet, misschien kan je daar nog iets uithalen.

Ik krijg wel het gevoel dat er iets hormonaal speelt bij je. Het is dan ook zeker handig om je oestrogeenspiegel te laten onderzoeken en natuurlijk je schildklier. Die laatste voelt onrustig aan.

Het is ook heel handig om naar je vitamine B12 te laten kijken. Deze vitamine speelt namelijk vaak een rol bij die klachten die jij hebt.

Als ik even verder kijk, krijg ik calcium door. Niet een te groot te kort, maar niet helemaal in balans.

Hopelijk kom je hier wel al iets verder mee!

Fijne dag.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.