Hoe werkt de energetische wereld? Dat lees je hier

Posted on
de energetische wereld en trillingen

de energetische wereld en trillingenHoe werkt de energetische wereld nou eigenlijk? En wat heeft die wereld met mij te maken? Hoe sta ik met de energetische wereld in verbinding?

Jouw kern, jouw ziel bestaat uit een hele sterke energie. Deze energie is eigenlijk de ware essentie van wie jij bent en daarin ligt alles wat je ooit hebt meegemaakt en geweten opgeslagen. Al je eigenschappen, talenten en de kern van wie jij bent.

Deze essentie gaat nooit en ten nimmer verloren. De essentie die jij bent, blijft altijd bestaan.
Zolang je hier op aarde bent zit deze essentie opgeslagen in een lichaam met een bewustzijn.
Dit lichaam en deze bewustzijn worden gevoed met de energie van de ziel. Laten we die energie zien als trillingen die ons hele lichaam in stand houdt.

Hoe werkt de energetische wereld? Door middel van trillingen

Iedereen heeft zo’n eigen trilling die voortkomt uit onze essentie, maar door hoe de wereld werkt en voor onze eigen groei, zijn we ons niet altijd bewust van die trillingen.

Dit is soms heel onhandig, omdat we daardoor onze eigen energie niet altijd duidelijk kunnen onderscheiden van de energie van anderen en het ook niet altijd doorhebben als we van onze eigen trillingsfrequentie afstappen en met een ander mee gaan doen.
Dat is precies het moment waarop je jezelf kwijt raakt.

Als dit voor korte duur is, kun je er veel van leren en is er niet zo heel veel aan de hand, maar als dit van langere duur is, kom je in onbalans met alle gevolgen van dien.

Hoe kom ik energetisch dan weer in balans?

cursus energetisch in balansOm je energetisch weer helemaal in balans te brengen, heb ik een nieuwe cursus ontwikkelt: Energetisch in balans zijn.

 

In deze cursus leer je van A tot Z alles wat je nodig hebt om jezelf energetisch in balans te brengen, jezelf te beschermen, te ontladen en ervoor te zorgen dat je niet zomaar van alles van iedereen over neemt. Je leert sterke energetische verbindingen te doorbreken en jezelf te ontdoen van blokkades.
Dit alles gebeurt stap voor stap, met een heerlijk krachtig eindresultaat van in balans zijn.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.