Talenten: het zijn die kleine dingen je mooi maken

Posted on
jouw talenten zijn mooi

jouw talenten zijn mooiJij hebt van die eigenschappen, talenten en waardevolle inzichten die zo waardevol zijn en je zo mooi maken. Dit zijn die talenten die je in je leven in kunt zetten om je eigen leven nog veel mooier te maken en nog meer kleur te geven. 

Waarschijnlijk voel je ze al een beetje borrelen in je lichaam nu je dit zo leest en misschien kun je nu nog niet eens bewust benoemen welke talenten dit zijn, maar dat ze er zijn, dat staat helemaal vast.

Dit is iets waar je echt bewust stil bij mag gaan staan en zeker op de momenten dat je onzeker bent en de momenten waarop je even niet weet hoe je verder moet gaan.

Ik wil je uitnodigen om te gaan onderzoeken wat die mooie talenten van jou zijn. Jouw talenten hebben ook altijd te maken met dingen die je leuk vindt. Het kan alleen zijn dat je nog niet weet dat je dat zo leuk vindt.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je verschrikkelijk graag tekent, maar je tekentalent ontbreekt. Het zou dan zomaar kunnen zijn dat je wel een talent hebt wat met tekenen te maken heeft. Misschien ben je wel heel goed om abstract gevoelens vast te leggen of is tekenen juist de taal van jouw intuïtie.

Ga dat deze week eens onderzoeken. Onderzoek je eigen talenten en eigenschappen, die kleine en grote dingen die jou zo mooi maken.
Dit kun je het beste doen door gewoon je dagelijkse leven te doorlopen en op te letten welke dingen jou prikkelen. Misschien is het net die advertentie op internet of die scene in een tv-serie. Misschien is het iets wat iemand zegt op het werk.

Houd het voor jezelf eens in de gaten en zoek die dingetjes op, die talenten waar jij van gaat stralen. Dat zijn juist die kleine dingetjes die jou zo mooi maken, want jij gaat er van stralen. En jij bent op je mooist als je straalt 🙂

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.