[Webinar] In contact met de energetische wereld

Posted on
in contact met de energetische wereld

De energetische wereld, van de geesten, gidsen en alle andere energetische wezens, is een wereld die bij ons hoort, die met ons verbonden is en waar wij gemakkelijk contact mee kunnen maken vanuit onszelf. 

Het begint allemaal met jezelf. Met wie jij werkelijk van binnen bent, een energetisch wezen dat enorm gevoelig is voor trillingen.

En dat is precies waar de energetische wereld uit bestaat: trillingen. En jij bent in staat, om vanuit je ziel, dat energetisch wereld wat je bent, dat waar te nemen. Deze waarnemingen zijn echter altijd binnen jezelf en dat creëert vaak die onzekerheid. Vragen als ‘verzin ik dit niet?’ steken dan de kop op en nemen dat contact met die prachtige wereld weg.

In de energetische wereld lopen verschrikkelijk veel wezens rond. Wat er echter niet bestaat zijn niveaus. Iedereen in die wereld is gelijk en van gelijke waarde. Het is daar goed en in balans. Energetische wezens kunnen wel besluiten nog een taak op zich te nemen. Gidsen hebben bijvoorbeeld besloten om, vanuit de zielsverbinding die ze met jou hebben, jou te begeleiden en ondersteunen in dit leven.
Engelen zijn er voor iedereen. Ze maken geen onderscheid en kennen geen tijd of ruimte. Ze zijn gelijk aan ons en kunnen voor iedereen die er voor open staat tegelijkertijd zijn. Als je hier behoefte aan hebt, vraag dan juist om dat contact.
Geesten zijn er ook. Dit zijn in mijn ogen overleden mensen die nog lekker rond vertoeven in die energetische wereld. Er zijn verschillende soorten geesten die bij je kunnen zijn: overleden geliefden en geesten die bij je zijn om iets van je te leren.
Er zijn ook geesten die vast zitten doordat ze in een soort shock zitten. Meestal door de manier hoe ze dood zijn gegaan. Ze zitten vast in onze wereld, door de negatieve lading die ze hebben en komen daar vaak niet uit. Ze kunnen net niet bij de energetische wereld. Deze geesten zitten vaak op een vaste plek en hun negatieve lading kan jou beïnvloeden, doordat je deels met de energie mee kan gaan trillen. Dan voel je je rot of word je ziek.

Voor het stukje over God, wil ik je uitnodigen om toch gewoon even de video te kijken. Op die manier kan ik het het beste uitleggen. Want in mijn ogen bestaat God niet. Niet als dat almachtige energetische wezen dat los van ons staat. God is alle energie die er is samengevoegd, daarom is hij ook overal. Al onze zielen en heel de energetische wereld samen vormt God.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.