Je droom bereiken: de geheime ingrediënten

Posted on
je dromen bereiken

je dromen bereikenJe droom bereiken. Om je droom te kunnen bereiken, is het allereerst belangrijk dat je in je droom blijft geloven. Als jij je droom al afschrijft voor je überhaupt hebt gekeken naar je eigen mogelijkheden, dan zul je je je droom ook nooit bereiken. En ik zal je een ding verklappen: alles is mogelijk.

Een van de argumenten dat je je droom niet kunt bereiken, is dat je nu een leven leidt en je daar niet zomaar uit los kunt breken. Je kunt je werkt niet opgeven, want dan heb je geen inkomsten meer. Je kunt geen tijd besteden aan een eigen bedrijf, want dan heb je niet genoeg tijd voor je kinderen.

Natuurlijk zijn dit reële argumenten, maar om het heel hard te stellen: je bent nog helemaal niet zo ver dat dit aan de orde is. Dit is nog helemaal niet van toepassing.
Je creëert blokkades en obstakels die helemaal niet in het nu zijn. Misschien is dit iets voor over een paar maanden of een paar jaar, maar nog helemaal niet voor nu.

Je droom bereiken: stapje voor stapje

De werkelijke truc van je droom bereiken, bestaat uit twee onderdelen: een doel voor ogen hebben en alles stapje voor stapje doen.

De allereerste stap is je droom reëel en tastbaar maken. Wat is je droom precies? Als je zangeres wilt worden, hoe ziet dat er dan uit? Welke liedjes wil je zingen? Waar wil je optreden? Hoe bekent wil je worden? Maak het duidelijk voor jezelf. Houd jezelf niet in. Er zijn nu geen blokkades, alleen ideeën.

Als je je doel voor ogen hebt, lijkt het net een hele hoge steile berg die je nooit kunt beklimmen. Er liggen allerlei rotsblokken op je weg. Sommige zie je al en sommige niet. Je kunt er niet in een keer overheen vliegen, maar als je er alleen maar naar blijft kijken en wegloopt, kom je er ook niet.

Beklim de berg stapje voor stapje. Als je wilt zingen, begin dan met zangles. Ga zingen voor vrienden en familie en misschien op het dorpsfeest.
Maak daarna misschien een website en laat kaartjes drukken en bekijk op elke hoogte hoe je het beste verder kunt gaan. Geef het tijd en aandacht, dan komt het goed.

Het enige wat je niet mag vergeten, zijn twee geheime ingrediënten: doorzetting en intentie.
Doorzetting spreekt nu voor zich en met intentie bedoel ik dat je ook echt met heel je hart en ziel op een positieve manier voor je droom gaat.

Dan kun jij je droom bereiken.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.