Je hoeft niet slechts één ding leuk te vinden

Posted on
meerdere dingen leuk vinden

meerdere dingen leuk vindenEen tijdje terug heb ik een aantal dagen op een zakelijke beurs doorgebracht voor het bedrijf van mijn vriend en daar stond ik dus niet als coach of therapeut of medium, maar juist als iemand die het leuk vindt om uit te leggen hoe je een goede website bouwt en Facebook gebruikt.

Natuurlijk kom ik dan ook bekende tegen en sommige vragen me dan hoe het kan dat ik dit doe. Ik ben toch een coach, medium, etc.
Dat klopt! Maar je hoeft niet slechts een ding leuk te vinden of maar een passie te hebben.

Hier verkijken veel mensen zich op, want ‘je kan toch maar goed zijn in 1 ding?’.
Je hebt vele jaren te leven en daardoor vele jaren om je te interesseren in vele onderwerpen. Als je iets leuk vindt lijken je hersenen bijna geen limiet te hebben als het gaat over informatie opslaan over dat onderwerp. Je kunt dus makkelijk meerdere dingen leuk vinden en er echt verstand van hebben.

Als iemand dus vraag: “Wat vind jij leuk om te doen?” mag je gerust een heel lijstje opnoemen.

Wat ik je het allerliefste mee wil geven vandaag is: laat je niet beperken door dit soort overtuigingen, maar volg juist je gevoel, je hart, en onderzoek alles wat je interesseert en aantrekt.
Je mag alles leren en lezen en dan ga je maar lekker alle kanten op.
Dat maakt niks uit, want uiteindelijk, dat zal je zien, komt het allemaal samen en klopt het allemaal met jouw levensmissie.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.