Je mag God om hulp vragen

Posted on
Je mag God om hulp vragen

Je mag God om hulp vragenJe mag God om hulp vragen. God om hulp vragen lijkt iets wat veel mensen niet meer doen als ze eenmaal in een spirituele ontwikkeling terecht komen. Juist omdat er dan een contact gelegd wordt met de energetische wereld, de engelen en God ontstaat er vaak de overtuiging dat deze het zo druk hebben en je die niet mag belasten met je eigen ‘kleine’ problemen.

Zo werkt het alleen niet. Je mag God om hulp vragen. Juist dan kan deze je het allerbeste helpen en ondersteunen. Je mag aangeven wat hij voor jou kan doen. God kent namelijk geen tijd en geen ruimte. Hij is altijd overal en heeft geen aandacht om te verdelen. Hij kan tegelijkertijd voor iedereen zorgen. Zolang je je hart er maar echt voor openstelt.

Je mag God om hulp vragen, zeker als je beseft dat God een onderdeel van jou is en jij een onderdeel van hem bent. Door God om hulp te vragen, vraag je ook jezelf om hulp. Dit brengt je ook dichter bij je ziel en je eigen kern.
En dat is precies wat je nodig hebt om alle obstakels te overwinnen in je leven en in je flow te komen.

Wat ik wel altijd doe is God bedanken voor zijn aandacht en liefde en zijn zorg. Ik bedankt ook altijd mezelf, dat ik mezelf openstel en weer naar mezelf luister. Het is misschien een vreemd gevoel om jezelf te bedanken, maar het brengt je juist dichter bij liefde en rust en dat helemaal goed.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.