Maak contact met jouw innerlijke wolf

Posted on
innerlike wolf

innerlike wolfWe hebben allemaal een innerlijke wolf. Een deel in jezelf, een gevoel waar we contact mee kunnen maken die zo puur en natuurlijk is, dat deze een feilloos instinct heeft. De innerlijke wolf is een natuurlijke leider en heeft een hele sterke connectie met de energetische wereld.

Hoe kun je contact maken met jouw innerlijke wolf?

Jouw wolfje staat misschien wel heel ver bij je vandaan. Door het leven, de dagelijkse sleur of doordat je er nog nooit contact mee hebt gemaakt. Dan is het best even een vraag hoe je daar het beste contact mee kunt maken.

En dat zal misschien de eerste keer ook helemaal niet zo makkelijk zijn. Dit deel van jou is zo puur natuur, zo anders dan je gewend bent, dat je eerst nog moet ervaren hoe het voelt en hoe je daarmee kunt communiceren.

Als je contact wilt gaan maken met jouw innerlijke wolf is het allerbelangrijkste dat je openstaat. Je weet nog niet hoe het voor jou gaat voelen of ervaren. Het is belangrijk dat je let op lichamelijke sensaties en emotionele gevoelens als je hiermee aan de slag gaat.

Hoe kun je hier mee aan de slag gaan? De makkelijkste manier om contact te maken met je innerlijke wolf is door te mediteren.
Dit kun je doen door muziek op de achtergrond aan te zetten of door jezelf te omringen met volledige stilte. Vraag in jezelf of jij je innerlijke wolf mag ontmoeten.
Daarna kun je jezelf voorstellen dat je in een bos loopt of midden in de natuur en dat je naar een open plek toe loopt waar jouw wolf op je wacht. Laat alles vervolgens over aan je eerste reactie, gevoel of idee en laat gebeuren wat er gebeurt. Dat betekent dus ook dat als je gedachtes er plotseling invullen aan gaan geven, dat goed is, als je maar uit gaat van het eerste wat je zelf bedenkt.

Waarom zou je contact willen maken met je innerlijke wolf?

Door hiermee contact te maken, kom je met een bepaalde natuurlijke wijsheid in jezelf in contact. Een wijsheid die zo feilloos en instinctief is dat je veel makkelijker keuzes kunt maken en weet welke mensen je wel en niet kunt vertrouwen.
Ook wekt je innerlijke wolf heel veel kracht en zelfvertrouwen op in combinatie met een hele bijzondere rust.

Dit is allemaal heel nuttig, maar ook bijzonder fijn om te ervaren.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.