Maak spiritualiteit niet moeilijk

Posted on
maak spiritualiteit niet moeilijk

Maak spiritualiteit niet moeilijk, want het is echt niet moeilijk. Spiritualiteit gaat namelijk over jou en wat jij voelt, niet over een ander en wat die vindt. Als je dat oprecht durft los te laten, word je eigen spirituele ontwikkeling zo ontzettend leuk.

Maak spiritualiteit niet moeilijk, maak het leuk

En dat moet het ook zijn. Spiritualiteit moet niet moeilijk zijn, het mag juist heel erg leuk zijn. Het universum en de engelen hebben ontzettend veel humor, net als jij. Wat daar bestaat is onvoorwaardelijkheid. Wij zijn degene die denken in onmogelijkheden, voorwaarden en regels.

Voor iedereen zal spiritualiteit dan ook anders zijn. De een zal lekker aards en nuchter blijven, terwijl de ander heerlijk opgaat in de engelen. Wees alsjeblieft daar gewoon jezelf in en geniet ervan. Maak lol en gebruik je liefde en je humor.

Blijf bij jezelf

Het enige waar je echt op mag letten is of je bij jezelf blijft en wel gewoon blijft leven. Spiritualiteit kan namelijk ook een uitvlucht zijn, waardoor je je lichaam niet meer voelt en niet meer geniet van de aarde en al haar moois. Dit gebeurt als je wegvlucht voor pijn en verdriet en voor je onzekerheid. Schat, dat zijn juist de dingen die je zo mooi maken en die mag omarmen.

Juist als je bij jezelf blijft, heeft spiritualiteit zoveel leuke dingen te bieden. Dan kun je het namelijk echt voelen tot in elke cel.

Dan kun je doen wat echt bij je hoort of het nu met of zonder kaarten is. Of je nu een pendel wilt gebruiken of niet. Het maakt niet uit, zolang het maar goed voelt.

Laat je dus lekker inspireren door anderen, want zij helpen je jouw eigen weg te vinden, maar volg wel die eigen weg. Dat mag. Laat je dus niks opleggen.

Spiritualiteit is niet moeilijk, het is van jou.

Leesstip: spiritualiteit en jouw spirituele ontwikkeling.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.