De nieuwe maan van juli 2018: veiligheid

Posted on
nieuwe maan van juli

13 juli is het zover. Ja echt, op vrijdag de 13de is het de nieuwe maan van juli en deze maan kan wat weerstand in je gevoel opleveren. In de eerste instantie zijn we door de energie van deze maan namelijk op zoek naar veiligheid.

Daarnaast wordt er energetisch gezien ook teruggegrepen op de energie van de volle maan van vorige maand. Die liet ons twijfelen aan of we dingen wel verdiende, het waard waren. De energie zorgde ervoor dat we ons stiekem meer bezig hielden met de meningen van anderen en ook de mening van onszelf.
Dat komt nu ook weer een stukje terug en dat is best vermoeiend.
Daar komt dus ook die onrust en weerstand vandaan: “ik wil niet!” roept er een stemmetje.
Terwijl je eigenlijk wel wilt, maar je weet even niet wat de juiste stap is.

 De nieuwe maan van juli: neem je tijd

Hiermee omgaan kan best lastig zijn. Je je namelijk gewoon goed voelen, zelfvertrouwen voelen en uitstralen, maar zo voel je je niet helemaal. Wanneer je nog veel last hebt van de invloed van anderen, al is het uit het verleden, dan kun je je juist onveilig en ook gefrustreerd voelen.

Wat je nodig hebt is tijd voor je gedachtes en rust in je hoofd. Praktisch gezien kan je prima doorgaan, maar leg jezelf even niet te veel taken of verplichtingen op. Het helpt ook heel erg als je oordopjes in doet, zodat je niet nog meer prikkels van buiten ontvangt. Eigenlijk moet je gewoon even met jezelf zijn, dan land je ineens weer en voel je je weer beter.
Het doet je ook goed wanneer je gewoon even rustig naar een kaars of een vuurtje kan kijken. Je ogen en oren hebben rust nodig en wanneer je ze dat geeft, komt je hoofd weer tot rust en ga jij je ook weer veiliger voelen.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.