3 signalen dat je intuïtie je iets probeert te vertellen

Posted on
signalen dat je intuïtie je iets probeert te vertellen

Signalen dat je intuïtie je iets probeert te vertellen. Het is niet altijd even makkelijk om naar je intuïtie te luisteren. Soms heb je simpelweg niet de tijd om te luisteren naar je intuïtieve ingevingen over iemand, want je moet doorgaan met de vergadering. Soms voel je iets bij iemand en kun je er niks mee, want je hebt voor jezelf nog geen rationele bewijzen. Je schrijft ze dus maar gewoon aan de kant en als je dit vaak genoeg doet, komt er een moment waarop het lastig wordt om je intuïtie te herkennen.

En dat is natuurlijk niet fijn. Je weet namelijk dat je intuïtieve ingevingen belangrijk en waardevol zijn.
Jouw intuïtie wordt ook niet graag genegeerd en daarom gaat het op zoek naar andere manieren om je aandacht te trekken. Zij geeft signalen af waarmee ze je aandacht wil trekken en je iets wil vertellen. Dit zijn 3 van deze signalen:

3 signalen dat je intuïtie je iets probeert te vertellen

Je hebt hele intense dromen

Je intuïtie kan de dromen die je ‘s nachts hebt ook gebruiken als communicatiekanaal. Dit zijn hele intense, heldere en duidelijke dromen.
De dromen die inspelen op je angst en echte nachtmerries vallen hier niet onder.

Wat je intuïtie wel doet is dezelfde droom herhalen of elementen uit een droom herhalen.

Je voelt een bepaalde weerstand

Iedere keer opnieuw voel je weerstand bij een bepaalde situatie of persoon een knoop in je maag. Het is niet overheersend, maar wel duidelijk aanwezig. Dit is het gevoel dat er iets niet klopt.
Het is geen angst, maar onrust. Dit gevoel trekt iedere keer je aandacht en lijkt ook steeds intenser te worden.
Dit is je intuïtie die je aandacht probeert te trekken en je iets te vertellen.

Het hoeft geen signaal te zijn dat je alle contacten moet verbreken of jezelf volledig uit de situatie moet halen, maar wel dat je er iets over moet weten.

Je hebt onverklaarbare lichamelijke klachten, maar niet echt bijzonder veel stress

Je hebt last van je rug, er drukt iets op je schouders en je knieën doen lastig. Dat terwijl het eigenlijk niet zo slecht gaat. De artsen kunnen niks vinden en je kunt niet zeggen dat je bijzonder veel stress hebt.
De kans is dan heel groot dat deze spanningen in je lichaam het gevolg zijn van je intuïtie die je probeert te bereiken.
In dit geval is het ook handig om te onderzoeken wat de symbolische betekenissen zijn van je lichamelijke sensaties. 😉

Wil je weten hoe je meer kunt luisteren naar je intuïtie? Dan vind je deze tips over luisteren naar je intuïtie vast interessant.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.