3 signalen dat je op de goede weg bent

Posted on
3 signalen dat je op de goede weg bent

3 Signalen dat je op de goede weg bent. Een vraag die mij bijna dagelijks gesteld wordt, is: “ben ik op de goede weg?”

Maar wat is de goede weg eigenlijk? Die is namelijk voor iedereen anders. Was het maar zo makkelijk dat we allemaal precies hetzelfde moesten doen om op de goede weg te zijn. Dan konden we heel gemakkelijk leefregels opstellen en kom je zo meten of je goed bezig was.

Als je daar goed over nadenkt, dan merk je al dat dat helemaal niet zo fijn zou zijn. Het zou overvol en druk zijn en je zou je eigen identiteit gemakkelijk kunnen verliezen. Misschien is dat ook wel een deel van de reden dat het niet zo werkt.

Jij hebt je eigen ‘goede’ weg die je niet kunt vergelijken met de weg van een ander. Als je dus echt op de goede manier bezig wilt zijn, laat dan eerst eens die mening van een ander op en stop met jezelf en jou leven te vergelijken met die ander.

3 Signalen dat je op de goede weg bent

Gelukkig zijn er wel  een aantal signalen dat je op de goede weg bent en dit zijn 3 daarvan.

Je bent enthousiast zonder reden

Het is een soort van goed voelen en blij zijn, zonder dat er direct iets aan de hand is. Je bent niet jarig en krijgt ook geen cadeautjes. Het is geen bijzondere dag, maar je voelt je gewoon goed.

Je hebt dan ook vaak zin om dingen op te pakken en aan je eigen weg te timmeren. Zelfs de minder leuke dingen kosten je niet zo ontzettend veel energie meer.

Je bent gefocust op de toekomst en het nu

Op de een of andere manier sta je niet zo veel meer stil bij het verleden, maar ben je gewoon bezig met hetgeen waarmee je bezig bent.
Je kijkt heel automatisch ook naar de toekomst en kleurt die heel mooi en toch ook realistisch voor jezelf in.

Je hebt het basisgevoel dat het goed komt

Je baalt nog wel een beetje van tegenslagen of mensen die vervelend doen, maar ze halen je niet meer onderuit. In de basis voel jij namelijk dat het gewoon goed komt.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.