Soorten zwarte magie

Posted on
zwarte magie

Als je denkt dat je last hebt van zwarte magie, is het belangrijk om erbij stil te staan dat er meerdere vormen van zwarte magie zijn. Zelf noem ik ze de westerse variant en de duistere variant.

Wat ervaar je als je last hebt van zwarte magie?

Het vervelende aan zwarte magie is dat het vaak vage klachten veroorzaakt die makkelijk te plaatsen zijn onder andere oorzaken.
Zo lijkt het bijvoorbeeld vaak zo dat je zelf iets verkeerd doet of op een verkeerde manier denkt, waardoor je continu deze negativiteit aantrekt.

Een aantal voorbeelden van dingen die je kunt ervaren als je last hebt van negatieve magie zijn dan ook:

 • vermoeidheid
 • onverklaarbare lichamelijk klachten
 • spullen die verdwijnen
 • mensen die zich ineens tegen je keren
 • onverwachte ruzies
 • ineens beren op de weg zien, terwijl je dit hiervoor niet snel deed
 • je familieleden hebben ineens veel pech
 • je hebt zelf ineens veel pech
 • Er ligt een gevoelsmatige druk op je schouders
 • je bent wazig in je hoofd
 • je voelt je bekeken
 • Iemand die je niet vertrouwt komt continu langs in je gedachtes

Wil je meer lezen over zwarte magie herkennen? Klik dan hier

De westerse variant

Dit is een variant van zwarte magie die meestal milder is en makkelijker te verwijderen. Deze vorm komt namelijk voort uit verwensingen van anderen. Hierbij heb ik het niet over iemand die gewoon jaloers op je is of boos op je is.
Deze negativiteit wordt alleen veroorzaakt door mensen die je echt haten, je echt ongelukken gunnen en je graag zien vallen. Er moet zo’n sterke afkeer voor jou aanwezig zijn om dit in het leven te roepen.
Deze persoon hoeft niet eens helemaal bewust te zijn van wat voor gevolgen dit heeft en doet jou dit ook niet altijd expres aan.

De gevolgen hiervan hebben vaak betrekking op hoe jij je voelt en op de dingen die jij meemaakt. Je voelt je beroert, niet lekker en je komt niet vooruit. Dit gaat meestal gepaard met geldproblemen of relatieproblemen.

Gelukkig is dit soort magie vrij eenvoudig te neutraliseren. Het begint allemaal met het contact en energetische verbindingen met deze persoon verbreken. Daarbij je eigen gronding ontzettend belangrijk en moet jij je weer focussen op wat je echt wilt en op positieve dingen. Dit vergt echt wel even doorzetting en oefening, maar dan lukt het wel.
Heel soms is het nodig om een complete energetische reiniging te doen.

De duistere variant

Deze vorm van zwarte magie is het meest vervelend. Deze vorm wordt namelijk ook in het leven geroepen door een negatieve focus op jou, net zoals de westerse variant, maar vervolgens wordt er een stap verder gegaan. Er worden bewust rituelen uitgevoerd of contact met negatieve geesten gemaakt om jou lastig te vallen.

Gelukkig komt dit in verhouding niet heel vaak voor, maar je begrijpt vast dat deze vorm ernstigere gevolgen heeft. De negativiteit die je voelt is veel intenser en uitzichtlozer. Je gezondheid gaat meestal achteruit en je omgeving wordt hier ook door beïnvloedt.

Om duistere magie tegen te gaan zal vaak ook een ritueel uitgevoerd moeten worden. Dit is natuurlijk een ritueel die puur uitgaat van het goede en van positiviteit. Je wilt nooit iemand anders pijn doen of hetzelfde aandoen. Je wilt jezelf alleen bevrijden. Dit noemen we soms ook wel witte magie.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.