4 tekenen dat engelen met je willen communiceren

Posted on
tekenen dat engelen met je willen communiceren

tekenen dat engelen met je willen communiceren. De engelen willen ons graag steunen, daarom zoeken ze ook contact met ons als het nodig is. Zelfs als wij niet bewust met ze bezig zijn.

In een vorig artikel over engelen heb ik met jullie gedeeld dat je altijd hulp mag vragen aan de engelen. Dit is heel belangrijk, omdat de engelen onze keuzevrijheid respecteren en dus niet zomaar ingrijpen in ons leven.

Dat betekent echter niet dat de engelen nooit contact met ons zoeken. Wanneer ze voelen dat je hart ervoor openstaat en dat je ook iets hebt aan het contact, zullen een of meerdere engelen signalen afgeven om je uit te nodigen tot contact.
Dit zijn meestal hele subtiele signalen die we niet altijd bewust doorhebben. Juist daarom wil ik deze signalen van de engelen met je delen.

Tekenen dat engelen met je willen communiceren

Je ziet overal het getal 11

11 is het getal van de engelen en als jij dat getal iedere keer tegenkomt, is de kan groot dat dat een contactverzoek is. Veel mensen zien dit getal vaak op de klok, meestal is het dan 11:11 uur.

Het lijkt wel alsof dieren dwars door je heen kijken

Ineens ervaar je een nog dieper contact met dieren, met name met wilde dieren en vogeltjes. Het lijkt wel alsof ze ineens door je heen zijn gaan kijken en ineens niet meer bang voor je zijn.

Je komt letterlijk overal engelen tegen

Dit is bijvoorbeeld niet het eerste of laatste artikel wat je over engelen tegenkomt. Je komt overal afbeeldingen tegen van engelen of verschillende gesprekken gaan er ineens over. Dat is niet voor niks. 😉

Je moet er gewoon continu aan denken

Waarom weet je niet, maar de engelen komen gewoon vaak terug in je gedachtes. Je bent ook aan het zoeken naar informatie over ze. Een echte aanleiding is er niet eens, maar het trekt je gewoon. Je voelt het diep van binnen.

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer tekenen dat engelen met je willen communiceren, maar deze zijn het makkelijkste te herkennen en te plaatsen. Als je nog aanvullingen hebt, dan hoor ik het natuurlijk graag. 

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

6 Reactie(s)

 1. Wat komt een ziel op aarde doen? deel 2: engelen en gidsen | Ontspanningstuin says:

  […] Ze zullen zich alleen nooit zomaar met ons leven bemoeien of ingrijpen. Ze willen het liefst dat jij ze zelf om hulp vraagt. Zo blokkeren ze nooit jouw keuzenvrijheid of de lessen die je te leren hebt. Natuurlijk kan wel zo zijn dat ze je even ‘wakker’ of bewuster willen maken. Dit kunnen ze op heel veel manieren doen. Meer hierover lees je hier: tekenen dat de engelen met je willen communiceren. […]

 2. Nancy says:

  Vlinders om je heen?

  1. Scarlet says:

   Hey Nancy,

   Inderdaad. Het is niet een van signalen die bij iedereen past of zal gebeuren, maar er zijn mensen die op die manier bevestigd krijgen dat er engelen contact willen maken. 🙂

 3. Monique says:

  Het getal 6 en de naam van de overledene kwamen in beeld en stond vast.

  1. Scarlet says:

   Dat is een mooie bevestiging. Het is het getal van samenhorigheid, verzorging en samenzijn.

 4. Chantal says:

  Hoi,

  Ik krijg vaak witte veren te zien, of normale veren. Laatst stond een klein veertje voor de deur en ook muntjes, zelfs op mijn werk. Het viel mij meteen op , meteen ben ik op internet gaat zoeken, wat het betekend. Het is heel speciaal dat engelen met mij willen communiceren. Ik zie ook 11:11 of 10:10, 05:55 op telefoons of op het bord. Het maakt niet uit wat ik doe, ik zie ze altijd.
  Ik ben erg dankbaar dat engelen mij in de gaten houdt ik geloofde er altijd in dat engelen bestaan die mij op het goede pad houdt. Als ik iets graaf wilt dan zie ik ook zelfde getallen, of veren en muntjes… dan bedank ik de engelen.

  Laatst had ik nog byzonders meegemaakt. Ik had de boodschappen besteld, er was een meneer voor de deur, ik had alle spullen eruit gehaald… toen haalde meneer het pin apparaat uit zn zak, ik wilde toen pinnen, nou ik zag weer een puntje tussen die pin aparaat, die meneer van de boodschappen levering vondt het heel raar en zei waar komt dat muntje vandaan? Ik heb geen kleingeld in mijn zak en toen dacht ik ineens dank u wel engel. Ik voelde meteen een warme en kalme gevoel, positief.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.