3 tips voor nieuwe energie en motivatie

Posted on
tips voor nieuwe energie en motivatie

tips voor nieuwe energie en motivatieZo nu en dan komt het in je leven voor dat je behoefte hebt aan een nieuwe start. Soms op een gebied in je leven, soms op alle gebieden. Op zo’n moment kan het best lastig zijn om je richting te bepalen en je nieuwe energie en motivatie te vinden. Deze 3 simpele tips voor nieuwe energie en motivatie kunnen je in ieder geval een zetje in de goede richting geven.

1. Kijk jezelf heel lang aan in die spiegel

Die nieuwe start die jij wilt maken, is er daadwerkelijk maar voor een persoon: jij. Het is jouw nieuwe start. Het gaat om jouw energie en motivatie. Het vergroten van jouw levensgeluk. Het is dan ook belangrijk dat je opnieuw contact maakt met jezelf. Dat kun je heel effectief doen als je jezelf in de spiegel aan durft te kijken en het oogcontact met jezelf enkele minuten vol kunt houden.
Het is een rare gewaarwording om te doen, maar het zeker waard als je nieuwe energie en motivatie wilt vinden.

2. Tips voor nieuwe energie en motivatie: bekijk een zonsopkomst

Jouw nieuwe start, lijkt op het begin van een nieuwe dag. Je kunt jezelf dan ook zeker nieuwe energie geven door vroeg op te staan en een zonsopkomst te observeren. Zeker als je dit alleen doet, midden in de natuur, kan dit een kleine transformatie bij je te weeg brengen.

Maak deze ervaring voor jezelf nog beter door erna nog lekker een uur te wandelen door de natuur.

3. Bekijk filmpjes op YouTube

Dit is even heel iets anders dan de vorige tips voor nieuwe energie en motivatie, maar daardoor nog niet minder waardevol. Nieuwe energie kun je ook zeker opdoen door je te laten inspireren door fantastische mensen. Op dit moment is de makkelijkste manier om dit te doen YouTube. Een kanaal wat ik daar zeker voor kan aanraden is Ben Lionel Scott. Zijn motiverende video’s zijn echt top.

Zoek naar de onderwerpen waar jij meer over wilt weten en laat je heerlijk inspireren.

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.