Video: Je paranormale gaven ontwikkelen

Posted on
paranormale gaven ontwikkelen

In deze opnamen van het webinar van afgelopen maandagavond gaan we in op het ontwikkelen van je eigen paranormale gaven.
Ik geloof erin dat iedereen paranormale gaven heeft en deze kan ontwikkelen. In deze video leg ik kort uit wat iedere gaven inhoud en geef bij elke gaven tips en oefeningen waarmee je deze specifieke gaven kunt ontwikkelen.
Aan het einde van deze video leg ik uit dat het eigenlijk beter is om gewoon  te oefenen met een algemene oefening en vervolgens te kijken welke gaven het sterkste bij jou is en het eerste wil ontwikkelen, want uiteindelijk zijn alle gaven enorm sterk met elkaar verbonden en zit er veel overlapping tussen de paranormale gaven.
Het is een beetje als links- of rechtshandig zijn, maar dan met paranormale gaven.

Kort samengevat komt het erop neer dat je jezelf eigenlijk bewust moet maken van wat je daadwerkelijk al doorkrijgt. Daarmee geef je bij je onderbewustzijn aan dat je het belangrijk vind om te horen, zien of voelen wat je intuïtie je te zeggen heeft.

Als je onderbewustzijn dat eenmaal snapt kan je ontwikkeling verschrikkelijk hard gaan en kunnen verschillende gaven ineens ‘aanschieten’. Jouw onderbewustzijn laat dan de informatie van je gaven door, meer is er niet gebeurt.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.