[Vrijdag Vragendag] Hoe kan ik mijn angst voor geesten loslaten?

Posted on
angst voor geesten loslaten

angst voor geesten loslatenHoe kan ik mijn angst voor geesten loslaten? Vanaf kindertijd heb ik gevraagd of er alsjeblieft geen geesten bij mij wilde komen. Maar omdat ik nu graag mijzelf spiritueel verder wil ontwikkelen lijkt mij het fijn om deze angst los te kunnen laten, en met de geesten te kunnen samenwerken en ervoor zorgen dat er geen boze/ kwade geesten doorkomen.

Scarlet’s Antwoord

Goedendag lieve Anoniem,

Dank je wel voor je vraag! Bang zijn voor geesten is niet altijd makkelijk en de angst voor geesten loslaten is daardoor ook niet altijd even makkelijk.

Het zal je in ieder geval goed doen als je begint met het contact maken met je eigen gids. Dit is namelijk de sterkste beschermer en ook degene met wie je het makkelijkste kunt leren contact maken en samenwerken.
Ik voel bij jou gelijk twee sterke gidsen om je heen: een man en een vrouw. Ze lijken ook broer en zus te zijn. Die vrouw met blond haar, groene ogen en een wat fijn en puntig gezicht is de sterkte qua energie en daarom denk ik ook het makkelijkste te bereiken voor jou.
Zij communiceert veel met je en als ze iets te zeggen heeft ruik je een hele subtiele zoete geur en voel je een hand op de achterkant van je nek. Ze heeft een hoge maar zachte stem als je haar hoort.
Kijk eens over je steeds meer contact met haar kan maken, want ze is liefdevol en warm en veilig. Zei kan je van je angst af helpen.

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.