De volle maan van april 2017

Posted on
volle maan van april 2017

De volle maan van april 2017. 11 april is het weer volle maan. Deze maan is voor veel mensen een pittige maan die al een week van te voren vermoeidheid veroorzaakt. Als je de afgelopen dagen dus een onverklaarbaar zwaar en vermoeid gevoel hebt, dan is de kans groot dat jij ook beïnvloed wordt door deze maan.

Het thema van de volle maan van april 2017

Elke volle maan maakt je eigenlijk weer bewuster van jezelf. Hij brengt je weer terug naar jezelf en vraagt energetisch aan je om je ballast los te laten. Hoe meer ballast je bij je draagt, hoe vervelender de maan voor je aan kan voelen.

En dat is zeker bij deze maan het geval. Het thema van deze volle maan is namelijk trouw zijn aan jezelf. Als je dat niet (genoeg) bent, dan zul je dat nu zeker gaan voelen. Dan wordt het zwaar om dingen te ondernemen en wordt het steeds zwaarder als je over je eigen grenzen heengaat.

Ben jij trouw aan jezelf?

Trouw zijn aan jezelf betekent dat je jezelf niet om laat praten door anderen. Het betekent dat je trouw blijft aan je eigen mening en vertrouwt op wat je voelt. Dat houdt dus ook in dat je naar je eigen grenzen luistert.

Je wordt uitgenodigd door deze maan om te checken of je nog wel je eigen gevoel en intuïtie volgt.
Zorg je er nog steeds voor dat jouw behoeftes hoog op je prioriteitenlijstje staan?
Geef je niet te veel aan mensen die te veel van je vragen?
Neem je genoeg rust en tijd voor jezelf?

Dat is waar het nu omgaat.

Neem een moment om je leven te analyseren

Neem daarom een moment om jezelf en je leven weer te analyseren. Bekijk of je nog wel echt trouw aan jezelf bent en je dus niet te veel laat beïnvloeden door anderen.

Zodra je weer nieuwe besluiten neemt die goed voor jou zijn, zul je merken dat je minder moe wordt en los komt van deze maan.

 

close

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

0 Reactie(s)

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.