Waarom je eigenlijk altijd een edelsteen bij je zou moeten hebben

Posted on
een edelsteen bij je dragen

een edelsteen bij je dragenHerken je het gevoel dat je gedurende de dag wel eens behoefte hebt aan houvast? Iets wat je weer even terug brengt naar jezelf en je een goed gevoel geeft? Dat is iets wat een edelsteen je kan geven en daarom is het zo belangrijk om altijd een edelsteen bij je te hebben.

Welke edelsteen moet ik hebben en waar haal ik die vandaan?

Je kunt gemakkelijk een edelsteen online bestellen, maar in mijn ogen is het beter als je naar een beurs of een new age winkeltje gaat en daar op je gevoel een steen uitkiest. Dit mag een hangertje zijn, een armband of gewoon een losse steen, maar in ieder geval iets wat je makkelijk bij je kunt houden.

Welke steen bij jou past, is misschien lastiger te bepalen. Je kunt jezelf gemakkelijk verdiepen in de betekenis van verschillende stenen via internet of via boeken, maar in mijn ogen is het allerbelangrijkste dat jij een goed gevoel hebt bij een steen. Dit kun je alleen bepalen als jij een steen in het echt ziet of zelfs vasthoudt.
De steen moet jou aantrekken en dat zal waarschijnlijk een specifieke steen zijn in een hele stapel edelstenen van hetzelfde soort. De steen moet je een rustig gevoel geven en geen onrust veroorzaken.

Je kunt het beste uittesten of je de juiste steen hebt uitgezocht door deze een nachtje in je kussensloop te leggen. Als je dat kunt doen en gewoon lekker slaapt, zonder rare sensaties of onrust, dan heb je de goede steen.
Als je dit test, doe het dan heel bewust en wees heel eerlijk over wat je lichamelijk en emotioneel voelt.

Laad jouw edelsteen op met positieve energie

Neem een half uur de tijd om je edelsteen te ontladen en op te laden, maar voor je dit doet, moet je eerst je edelsteen een nachtje in je raam gelegd hebben, zodat deze het maanlicht gezien heeft.

Vervolgens was je je steen af en droog je hem goed af. Kalmeer jezelf en maak je hoofd helemaal leeg. Zet een fijn muziekje en ga lekker zitten met de edelsteen in je handen. Denk vervolgens terug aan allemaal fijne, geweldige en super leuke herinneringen en stel je voor dat je de energie van die herinneringen vastlegt in je steen.

Stel je vervolgens voor dat je je steen oplaad met hele mooie kleuren en ook oplaad met alles wat jij gedurende een dag nodig hebt, zoals kracht, energie en liefde. Gebruik hiervoor echt je fantasie, net zoals je als kind gedaan zou hebben.

Draag je edelsteen bij je

Draag je edelsteen vervolgens of doe hem in je broekzak en zodra je er behoefte aan hebt, ga je ermee spelen. Dit geeft je een soort energetische steun waar je op kunt bouwen en op kunt teren.

Zo nu en dan zul je je steen even op moeten laden in het maanlicht en even af moeten wassen. Misschien kun je er zo nu en dan ook leuke nieuwe herinneringen en gevoelens instoppen, dan blijft jouw edelsteen heel waardevol.

 

*Edelstenen hebben een energetische werking en deze is niet wetenschappelijk bewezen.
Doe jezelf alsjeblieft nooit tekort en ga met klachten altijd eerst naar de arts of professional.

 

close
mailpoet

De spirituele wereld verder ontdekken?

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang (net als 20.000 anderen) allerlei leuke dingen in je mailbox: online kaartleggingen, volle maan meditaties en interessante weetjes en tips om jezelf verder te ontwikkelen.

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

1 Reactie(s)

  1. Pim says:

    Dankjewel voor deze blog over de werking van edelstenen. Lang was ik skeptisch over de werking van edelstenen. Maar sinds ik van mijn vriend een ketting heb gekregen met een mooie smaragd ben ik helemaal om. Ik voel de werking gewoon, geloof het of niet.

Reactie achterlaten

Your email address will not be published.